ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Τρεις για την κορυφή

Δεν αποκλείεται να αλλάξει φουνταριστό ο Σωφρόνης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όπως αναφερθήκαμε σε πρωινό μας ρεπορτάζ, ο ΑΠΟΕΛ αναμένεται να παραταχθεί με αλλαγές στον επαναληπτικό της Τρίτης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να επιλέξει μια πιο επιθετικογενή ενδεκάδα, καθώς η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να ρισκάρει και να επιτεθεί από την αρχή για να κυνηγήσει ένα γρήγορο γκολ.

Πέρα από τις αλλαγές που θα υπάρξουν σε άμυνα και μεσαία γραμμή, είναι πολύ πιθανόν ο Σωφρόνης Αυγουστή να προχωρήσει και σε αλλαγή επιθετικού κορυφής. Η παρουσία του Μάριου Ηλία στο αρχικό σχήμα δεν είναι δεδομένη καθώς τη θέση στην κορυφή διεκδικούν επίσης οι Μπλουμ και Μάγκλιτσα.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να παραταχθεί με δυο επιθετικούς ο ΑΠΟΕΛ, το οποίο όμως δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει αυτό τον σχηματισμό ο Αυγουστή κατά τη διάρκεια του ματς ανάλογα και με την εξέλιξη του σκορ. Ωστόσο, δύσκολα θα δούμε τον ΑΠΟΕΛ να ξεκινά από την αρχή του αγώνα με ένα καθαρό 4-4-2.

Επομένως, για τη θέση του φουνταριστού στον επαναληπτικό της Τρίτης υπάρχουν τρεις υποψήφιοι, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να αποφασίζει σε ποιον θα δώσει φανέλα βασικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Προπονητής και παίκτες καλούνται να βρουν τις λύσεις που θα κάνουν την ομάδα δημιουργική και αποτελεσματική – ουσιαστική
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ