ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Ξανά σε «ήρεμα νερά»

Μεγάλη ικανοποίηση για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του προγραμματισμού

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρά τις πολλές εκκρεμότητες που υπήρχαν στο ΑΠΟΕΛ και την μεγάλη ανάγκη για πολλές αλλαγές, προκειμένου να αποχτήσει ξανά την χαμένη του δυναμική και αίγλη, σήμερα, λίγες μέρες πριν αρχίσει το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας, υπάρχει στον «Αρχάγγελο» ηρεμία και ικανοποίηση για την εξέλιξη του προγραμματισμού.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης σε συνεργασία με την διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη κατάφεραν να ενισχύσουν την ομάδα με «έτοιμες» λύσεις που έχουν ποιότητα, φιλοδοξίες και εμπειρία. Είναι όλες οι προσθήκες (Κβιλιτάια, Οκριασβίλι, Καρώ, Νταουσβίλι, Θεοδώρου και Ντανίλο), γνωστές για την αξιοπιστία τους λύσεις, που αγωνίστηκαν και γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο μας, τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες του. Αυτό το στοιχείο δημιουργεί δικαιολογημένα αισιοδοξία στον απαιτητικό «γαλαζοκίτρινο» κόσμο.

Ζητούμενο η απόλυτη ισορροπία

Με όλη την άνεση ο Ελλαδίτης προπονητής που φιλοδοξεί να ξανακάνει πρωταθλητή τον ΑΠΟΕΛ, προχωρεί με μεγάλη προσοχή σε μια – δυό ακόμα κινήσεις προκειμένου να υπάρχει στη νέα ομάδα που δημιουργεί, απόλυτη ισορροπία.

Η μεγαλύτερη ανάγκη – προτεραιότητα

Μεγάλη προτεραιότητα η απόχτηση παίχτη για την θέση του δεξιού μπακ που να μπορεί να βοηθά σε ολόκληρη την πλευρά του και να μην περιορίζεται στα αμυντικά του καθήκοντα.

Επιμένουμε στις πληροφορίες μας (δες εδώ) που φέρνουν τον Σ. Πουρσαϊτίδη να έχει καταλήξει στον παίκτη που θέλει. Πρόκειται για πρωτοκλασάτη επιλογή που έχει όλα τα προσόντα για να κάνει την διαφορά. Στο ΑΠΟΕΛ θα περιμένουν την απάντηση του «εκλεκτού» ενώ είναι προετοιμασμένοι και για την περίπτωση αρνητικής απάντησης αφού υπάρχει στα υπόψη και δεύτερη, εξίσου καλή επιλογή.

Απόχτηση παιχτών για τον κατάλογο Β’

Στο μεταξύ ο Ελλαδίτης τεχνικός συνεχίζει το ψάξιμο για νεαρούς παίκτες από καλά, δυνατά πρωταθλήματα για τον κατάλογο Β’. Θα αποχτηθούν σίγουρα δύο παίκτες για τα άκρα της άμυνας, ενώ αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό και σε κάποια άλλη θέση, δεν θα μείνει αδιάφορος.

Αλλαγές και τον Αύγουστο…

Ο κ. Πουρσαϊτίδης δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε μια – δυό προσθαφαιρέσεις στο δυναμικό της ομάδας του και μέσα στον Αύγουστο, ανάλογα με τα αποτελέσματα της συνεχούς αξιολόγησης των παικτών που έχει σήμερα στην διάθεση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση