ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΠΟΕΛ: Χωρίς επενδυτή… δεν προχωρεί

Το μέγεθος των οφειλών – χρέους αποτελεί «φόβητρο» για τον κάθε ενδιαφερόμενο συμπεριλαμβανομένου βέβαια και του Θεόδωρου Κυριακίδη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε συνέχεια χθεσινού μας ρεπορτάζ, σε σχέση με τις προθέσεις του Θεόδωρου Κυριακίδη, περαιτέρω πληροφορίες μας φωτίζουν περισσότερο το προεκλογικό σκηνικό και το κατά πόσο θα υπάρξει εκλογική αντιπαράθεση.

Όσο πλησιάζει η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» (1η Ιουνίου, 15:00), τόσο μεγαλώνει και η αγωνία των φίλων – οπαδών του ΑΠΟΕΛ για την επόμενη μέρα.

Συνεχίζει να ψάχνει στρατηγικό επενδυτή

Όσον αφορά τα νεότερα που αφορούν στην προσπάθεια του Θεόδωρου Κυριακίδη, έχουμε πληροφορηθεί και επιβεβαιώσει τα ακόλουθα:

- Έχει δημιουργήσει συνδυασμό τον οποίο θεωρεί ως πολύ ισχυρό από νέους κυρίως ανθρώπους – τεχνοκράτες.
- Μελέτησε επιστάμενα τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου της Εταιρείας και πλέον έχει πλήρη επίγνωση της οικονομικής κατάστασης.
- Συνεχίζει τις προσπάθειες για εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή ο οποίος θα κληθεί να σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στη νέα προσπάθεια.
- Έχει έτοιμο πλάνο για μεγαλύτερη εμπλοκή του «γαλαζοκίτρινου» κόσμου και ουσιαστικότερη συνεισφορά του.
- Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι ο κ. Κυριακίδης προτίθεται εντός των ημερών να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία να πληροφορεί αναλυτικά για τις μέχρι τώρα ενέργειες του.

Έτοιμος ο Πρόδρομος Πετρίδης

Όλα δείχνουν δεδομένη την προσπάθεια του Πρόδρομου Πετρίδη να συνεχίσει στην ηγεσία της Εταιρείας. Έχει, εδώ και ημέρες καθημερινή επικοινωνία με τον προπονητή Σάββα Πουρσαϊτίδη για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν ενώ παράλληλα προσπαθεί να βρει λύσεις στο σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με τις πολύ μεγάλες οφειλές.

Οι συνεργάτες και το περιβάλλον του εκφράζουν βεβαιότητα για παραμονή του κ. Πετρίδη στην διοίκηση της Εταιρείας και αισιοδοξία για δημιουργία μιας νέας ισχυρής ομάδας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση