ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Ζητά την συνδρομή του κόσμου του

Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου όπου θα ανακοινωθεί από τον πρόεδρο το πλάνο για εξασφάλιση ρευστότητας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Όπως χαρακτηριστικά αναφέραμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ μας, ο ΑΠΟΕΛ δείχνει και είναι γερός και δυνατός αγωνιστικά, παρά το σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

Αμυντικά είναι πανίσχυρος με ζηλευτές επιδόσεις. Η μεσαία γραμμή σφύζει από ποιότητα και ουσία. Αν βρεθούν οι λύσεις και στην επίθεση στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την προσθήκη 1 - 2 παικτών που θα μπορέσουν να τερματίσουν την δυστοκία που παρατηρείται, οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν την καλύτερη προοπτική για την συνέχεια.

Για να γίνουν όμως οι απαραίτητες προσθήκες και να υπάρξει γενικότερα ομαλή λειτουργίας της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» και της ομάδας γενικότερα, απαιτείται η συνδρομή του κόσμου, αφού δεν βρέθηκαν άλλοι πόροι παρά τις συνεχείς, καθημερινά προσπάθειες για εξεύρεση επενδυτών.

Για να πληρωθούν οι μισθοί των ποδοσφαιριστών του τεχνικού επιτελείου, της ιατρικής ομάδας και των υπαλλήλων της Εταιρείας, απαιτείται ένα ποσό πέραν των 800 χιλιάδων μηνιαία και αν ο κόσμος δεν βοηθήσει, η κατάσταση θα γίνει… δραματική.

Η διοίκηση της Εταιρείας «ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο» αποφάσισε να αποταθεί ξανά στον γαλαζοκίτρινο κόσμο για οικονομική βοήθεια. Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, οι τρόποι με τους οποίους οι φίλοι και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, θα μπορούν να συμβάλουν στην προσπάθεια εξεύρεσης πόρων για την απαραίτητη ρευστότητα.

Από ότι μάθαμε ο πρόεδρος της Εταιρείας θα μιλήσει και για άλλα θέματα (διαιτησία, μεταγραφική ενίσχυση), που απασχολούν τους ΑΠΟΕΛίστες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση