ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μergerscorp: Προς πώληση το ΑΠΟΕΛ (το πλάνο εξεύρεσης επενδυτή)

Ο Πρόδρομος Πετρίδης επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον διεθνή οίκο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες η είδηση που έφερε στο προσκήνιο το 24sports πως Κυπριακή ομάδα βρίσκεται προς πώληση μέσω της εταιρείας mergerscorp (δες εδώ). Όπως σημείωσε σήμερα σε διάσκεψη τύπου ο Πρόδρομος Πετρίδης η ομάδα στη συγκεκριμένη αγγελία είναι το ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για εξέλιξη που έλαβε χώρα το καλοκαίρι και για την οποία είχαν ενημερώσει οι «Γαλαζοκίτρινοι» στην Γενική Συνέλευση της εταιρείας.

Συγκεκριμένα ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε τότε αναφέρει πως η ομάδα ήρθε σε «συνεργασία με εταιρεία που εδρεύει στην Αμερική και με παράρτημα στην Αυστρία η οποία εξειδικεύεται σε εξεύρεση επενδυτών που ενδιαφέρονται να επενδύσουν ειδικά σε ποδοσφαιρικές ομάδες».

Μάλιστα το deal με τον διεθνή οίκο mergerscorp δεν επιφέρει οικονομικό κόστος στο ΑΠΟΕΛ, καθώς μόνο σε περίπτωση εξεύρεσης επενδυτή και ολοκλήρωσης μιας συμφωνίας θα λάβει χρήματα.

Για την ώρα παρά το γεγονός πως υπάρχει εντατικοποιημένη προσπάθεια απ’ τα τέλη Ιουνίου, δεν έχει εξευρεθεί επενδυτής και το όποιο ενδιαφέρον έμεινε σε προφορικό επίπεδο χωρίς να προχωρήσει περαιτέρω. Ως εκ τούτου οι προσπάθειες συνεχίζονται, χωρίς ωστόσο να μένει μόνο στο κεφάλαιο επενδυτή, μιας και οι οικονομικές ανάγκες τρέχουν. Επί αυτού σήμερα ανακοινώθηκαν οι τρόποι οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση