ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπερν: Ο ατζέντης του, η Κάρντιφ και οι επιλογές

Μάλλον θα γραφτεί για λίγο καιρό στο... ταμείο ανεργίας ο τέως πλέον μέσος του ΑΠΟΕΛ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η οριστικοποίηση της αποδέσμευσης του Τζακ Μπερν από τον ΑΠΟΕΛ… σήκωσε αρκετή σκόνη στα ιρλανδικά κυρίως ΜΜΕ και γίνεται λόγος πως το σημείο που προέκυψε η εξέλιξη αυτή, δεν επιτρέπει στον ποδοσφαιριστή να βρει εύκολα ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Συντάκτες και σχολιαστές από την Ιρλανδία εξέφρασαν την άποψη πως ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός προορισμός για τον Μπερν τον περασμένο Ιανουάριο και πως η έλλειψη σταθερότητας που υπήρχε στο σύλλογο δεν του επέτρεψαν να μείνει, να καθιερωθεί και να διακριθεί. Ακόμη και για περιβάλλον που δεν ήταν το κατάλληλο για τον ποδοσφαιριστή υπάρχουν αναφορές.

«Το μεταγραφικό παράθυρο παραμένει ανοικτό σε Αργεντινή, Κατάρ, Ομάν, Ιράν και σε κάποιες άλλες χώρες και αν είναι να βρει ομάδα ο Μπερν, καλείται ο ατζέντης του να ενεργήσει γρήγορα», σημειώνεται σε συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ενώ λέγεται πως και η ουαλική Κάρντιφ είναι υποψήφια για να τον αποκτήσει και να τον εγγράψει τον Ιανουάριο. Στη συγκεκριμένη ομάδα προπονητής είναι ο Μικ Μακάρθι που τον έφερε στον ΑΠΟΕΛ.

Σε διάφορα σχόλια επίσης, εκφράζεται η άποψη ότι ο Μπερν έπρεπε να μείνει στη Σάμροκ Ρόβερς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

ΑΠΟΕΛ: Last chance...

Με μονόδρομο μοιάζει το τρία στα τρία για τους «γαλαζοκίτρινους»
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΕΛ