ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:53
 

Απόλλων: «Αμμόχωστος» είπατε; Δυσκολία και ευκαιρία

Έχει να κερδίσει πράγματα από τον αγώνα της Κυριακής (6/1)

Newsroom 24sports

Η επόμενη μέρα της πρώτης πράξης των αγώνα με την Ομόνοια για το κύπελλο έφερε και πάλι συζητήσεις που αφορούν στο κατά πόσο ο Απόλλων έχει τις λύσεις που χρειάζονται για να βγει η χρονιά, αν πρέπει να βγει κι άλλο στο παζάρι, η κούραση και διάφορα άλλα.

Στα μεταγραφικά δε λένε οτιδήποτε επισήμως αλλά είναι δεδομένο πως αναζήτηση για ποδοσφαιριστές γίνεται για παίκτες στο μεσοαμυντικό τομέα

Λογικό είναι γιατί η εικόνα της ομάδας με παίκτη παραπάνω στο δεύτερο μέρος δεν έδωσε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις που υποβάλλει ο κόσμος εδώ και λίγο καιρό. Ήδη έγινε βέβαια μια διορθωτική κίνηση με τον Κερμπρ, που θα είναι και αποστολή για «Αμμόχωστος».

Η Νέα Σαλαμίνα ως αντίπαλος δεν είναι ποτέ εύκολος για τους «κυανόλευκους» και έχουν πάθε κατά καιρούς σημαντικές ζημιές εντός κι εκτός έδρας. Ας μην ξεχνάμε πως στην εξαετία Νίκου Κίρζη έκαναν πολλά θαυμαστά επιτεύγματα αλλά να κερδίσουν μέσα έξω στην κανονική περίοδο δεν το έχουν κάνει. Είτε πάει καλά η ομάδα της Αμμοχώστου είτε όχι, μια ζημιά τους την κάνει πάντα.

Πέρσι π.χ. κινδύνευε με υποβιβασμό όταν τους «φρέναρε» στο 0-0 που από σύμπτωση ήταν και ακριβώς ίδια μέρα που έγινε: 6/1/18.

Αν βάλουμε στην εξίσωση και το γεγονός πως φέτος είναι και ομάδα εξάδας μέχρι στιγμής, καταλαβαίνει κανείς πως εύκολο αυτό το παιχνίδι δεν μπορείς να το πεις σε καμιά περίπτωση. Κάτι που έχει και την καλή του πλευρά αφού αν καταφέρεις να το πάρεις θα είναι ένα καλό μήνυμα πως το τρένο μπορεί να επανέλθει στις ράγιες και με ηρεμία να δεις τη συνέχεια.

Θα αρχίσουν σιγά σιγά να επιστρέφουν και οι τραυματίες, με τον Φακούντο να έχει πιθανότητες να προλάβει τη Νέα Σαλαμίνα ενώ οι Φαουπάλα, Γιούστε και Σακέτι όχι. Ο Αργεντινός τυγχάνει προσεκτικής διαχείρισης από τεχνικό και ιατρικό επιτελείο ώστε να μπορεί να βοηθά την ομάδα όπως έχει κάνει εξαιρετικά μέχρι τώρα.

Στα μεταγραφικά δε λένε οτιδήποτε επισήμως αλλά είναι δεδομένο πως αναζήτηση για ποδοσφαιριστές γίνεται για παίκτες στο μεσοαμυντικό τομέα και μένει να δούμε την κατάληξη των προσπαθειών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Λευκωσία για πενταμερή: Η Τουρκία δεν φαίνεται πρόθυμη να συμμετέχει πριν της «εκλογές»

«"Η Τουρκία δεν φαίνεται διατεθειμένη να συμμετάσχει σε μια πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό" - Κάποιος ...»
ΑΚΑ  |  10:09

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X