ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Αναλαμβάνει δράση ο Κίρζης

Ξεκαθαρίζει το θέμα του προπονητή και ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα

Η σεζόν έχει ολοκληρωθεί και στον Απόλλωνα έχουν σηκώσει μανίκια για τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η επιστροφή της ομάδας της Λεμεσού σε πρωταγωνιστική πορεία, διεκδικώντας και τους δυο εγχώριους τίτλους την επόμενη σεζόν. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο ωστόσο θα πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού και να κτιστεί ο Απόλλων πάνω σε υγιείς και γερές βάσεις.

Ο Νίκος Κίρζης είναι αποφασισμένος να αναλάβει δράση και να κάνει όλα όσα χρειάζονται, έτσι να μπορέσει να είναι πρωταγωνιστής τη νέα σεζόν ο Απόλλων. Το πρώτο κεφάλαιο που θα ξεκαθαρίσει είναι αυτό το προπονητή. Ο Πάμπλο Ματσίν έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο ωστόσο δεν είναι δεδομένη η παραμονή του. Μάλιστα, οι πιθανότητες αποχώρησης του είναι πολύ περισσότερες από τις πιθανότητες της παραμονής του.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ισπανός, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους αντικαταστάτες του. Παράλληλα, η διοίκηση Νίκου Κίρζη προσανατολίζεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το τεχνικό επιτελείο, τοποθετώντας ένα ποδοσφαιράνθρωπο δίπλα από τον προπονητή.

Το κεφάλαιο του προπονητή αναμένεται να κλείσει το αμέσως επόμενο διάστημα, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Όταν θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα, θα πάρουν σειρά κι άλλα σημαντικά θέματα του προγραμματισμού, με τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση