ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Αναμονή για αποφάσεις

Οριστικές εξελίξεις... πιθανότατα μετά τη διακοπή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αρκετά είναι τα ανοικτά μέτωπα στον Απόλλωνα όσον αφορά στην ομάδα της επόμενης σεζόν, με άπαντες στο στρατόπεδο των «κυανολεύκων» να είναι σε στάση αναμονής των τελικών αποφάσεων.

Σαφέστατα μια απ’ τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρει ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης αφορούν το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν. Οι δυο άντρες είχαν συνάντηση χθες (01/05) στην οποία έγινε ο απολογισμός της σεζόν. Το παρών του έδωσε και ο αθλητικός διευθυντής, Μάκης Παπαϊωάννου και παρότι οι δυο περιπτώσεις φαίνεται να είναι διαφορετικές… το σκηνικό πιθανότατα θα ξεκαθαρίσει μετά την Κυριακή του Πάσχα (05/05).

Αν και το ενδεχόμενο ανατροπής δεν πρέπει ποτέ να αποκλείεται στην παρούσα φάση φαντάζει πιο πιθανό το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Ισπανού προπονητή, αλλά και εκείνο της παραμονής του Κύπριου τεχνικού διευθυντή. Ο προβληματισμός προς τον Ίβηρα τεχνικό είναι δεδομένος, ενώ για τον κ. Παπαϊωάννου υπάρχουν θετικές ενδείξεις όσον αφορά στη μη απομάκρυνση του.

Από εκεί και πέρα, αφού κλείσουν οριστικά τα πιο πάνω ζητήματα, το ενδιαφέρον θα στραφεί στο ρόστερ. Αρκετές γραμμές καταναλώθηκαν έως τώρα για τους Μάρκες, Βαλμπουενά και Εκπολό, με την περίπτωση του πρώτου να φαντάζει ως η πιο απλή, αφού αν καταβληθεί η ρήτρα στη Ναιμέγκεν τότε θα μείνει στο Κολόσσι (μάλλον αυτό θα γίνει). Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο Γάλλος άσος, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι στο τραπέζι, ενώ οι πιθανότητες παραμονής του 28χρονου στόπερ… σίγουρα δεν είναι με το μέρος του.

Δικαίως δίνεται έμφαση σε αυτούς, καθότι ξεχώρισαν όσο λίγοι φέτος, όμως τα «κεφάλαια» που είναι ανοικτά είναι πολύ περισσότερα και «αγγίζουν» ακόμη και παίκτες με συμβόλαιο. Πάρα ταύτα, όπως είπαμε και πιο πάνω, αυτή τη στιγμή υπάρχει αναμονή που σχετίζεται με πολλά μέτωπα, με τις απαντήσεις να έρχονται εκτός απροόπτου απ’ την επόμενη βδομάδα… και έπειτα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση