ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Ξεκάθαρη στάση για Βάκη, αναλαμβάνει δράση ο Κίρζης

Απόλυτη στήριξη της ποδοσφαιρικής εταιρείας στον Φοίβο Βάκη - Σε πρώτο πλάνο ο προγραμματισμός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τείχος προστασίας υψώνει στον Φοίβο Βάκη η ποδοσφαιρική εταιρεία του Απόλλωνα, παρά την απαίτηση του ΔΣ των Apollon Ladies για άμεση παραίτησή του από την ΚΟΠ.

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη στηρίζει απόλυτα τον Φοίβο Βάκη ο οποίος θα συνεχίσει να αποτελεί τον εκπρόσωπο του Απόλλωνα στην ΚΟΠ. Η απόφαση της διοίκησης των «κυανόλευκων» για στήριξη προς το πρόσωπο του κ. Βάκη είναι ειλημμένη και αμετάκλητη. Ο κ. Κίρζης και οι συνεργάτες του δεν συμμερίζονται τα όσα προσάπτουν στον κ. Βάκη οι ιθύνοντες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας. Θεωρούν ότι πρέπει να παραμείνει στην ΚΟΠ για να συνεχίσει το έργο του.

Όσο αφορά τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν, ο Νίκος Κίρζης έχει αναλάβει δράση για να διορθώσει τα τραγικά λάθη που έγιναν, έτσι ώστε να μπορέσει να επανέλθει άμεσα ο Απόλλωνας σε πρωταγωνιστική πορεία.

Στο μικροσκόπιο θα μπει και το θέμα του προπονητή. Ο Πάμπλο Ματσίν δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα χρονιά ωστόσο τα πάντα είναι ανοιχτά όσο αφορά το μέλλον του, καθώς εντός της ομάδας υπάρχει αμφισβήτηση για το πρόσωπο του. Να σημειωθεί ότι οι απολαβές του κ. Ματσίν είναι αρκετά υψηλές κάτι που αναμένεται να παίξει το δικό του ρόλο .

Οι ιθύνοντες του Απόλλωνα θα ζυγίσουν όλα τα δεδομένα για τον Ισπανό προπονητή και θα αποφασίσουν πως θα κινηθούν στη συνέχεια, με μοναδικό γνώμονα το καλό της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση