ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ

«Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε, για να αποκαταστήσετε αυτή την αδικία σε βάρος του εδώ και μία πενταετία ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ Απόλλωνα»

Newsroom 24sports

Το θέμα της ταυτοποίησης του ευρωπαϊκού αγώνα του Απόλλωνα με την Βασιλεία είναι κάτι που απασχολεί τον κόσμο της ομάδας της Λεμεσού και όχι μόνο.

Ο συνάδερφος, Μάριος Αταλιώτης, που ασχολείται για χρόνια με το ρεπορτάζ του Απόλλωνα έστειλε ανοικτή επιστολή προς τον πρόεδρο του ΚΟΑ και εξηγεί τους λόγους που θα πρέπει να μην ισχύσει στον συγκεκριμένο αγώνα η κάρτα φιλάθλου.

Η επιστολή:

Αγαπητέ Πρόεδρε του ΚΟΑ,

Είμαι εξ’ αυτών που δεν βλέπω το λόγο γιατί δεν πρέπει να εφαρμοστεί η κάρτα φιλάθλου. Ακόμα δεν άκουσα κανένα σοβαρό επιχείρημα εναντίον του μέτρου και πιστεύω πως δεν υπάρχει, τουλάχιστον από τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους.

Μάλιστα, παρά το ότι η είσοδος μου προσωπικά στα γήπεδα γίνεται με δημοσιογραφική διαπίστευση, ως μέλος της ΕΑΚ, εντούτοις έκανα τη διαδικασία και διαθέτω πλέον την κάρτα φιλάθλου, παροτρύνοντας δημόσια και όλους τους φίλους και γνωστούς, διαδικτυακούς και μη, να κάνουν το ίδιο.

Ωστόσο, λυπάμαι να παρατηρήσω ότι διαπράττεται μια τεράστια αδικία σε βάρος του Απόλλωνα, σχετική με το συγκεκριμένο θέμα και δεν μπορώ να μην τη σχολιάσω. Η Λεμεσιανή ομάδα κληρώθηκε ως γηπεδούχος στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια με τη Βασιλεία. Ωστόσο, λόγω του ότι το ΓΣΠ χρησιμοποιείται ως έδρα και από το ΑΠΟΕΛ για τα Ευρωπαϊκά, έγινε αλλαγή στη σειρά των αναμετρήσεων του Απόλλωνα.

Αν έπαιζε την περασμένη Πέμπτη, όπως ήταν η κλήρωση, δεν θα ίσχυε η κάρτα φιλάθλου. Δεν φτάνει που η Πολιτεία δεν κατάφερε ακόμα να φτιάξει ένα γήπεδο της προκοπής για τη Λεμεσό (η Λευκωσία διαθέτει από το 1999 το ΓΣΠ…!) και εδώ και δεκατίες εμπαίζεται ο κόσμος, δεν φτάνει που οι οπαδοί του Απόλλωνα ειδικά την τελευταία πενταετία κάθε δεύτερη Πέμπτη μετακομίζουν ομαδικά στη Λάρνακα ή στη Λευκωσία για να βλέπουν την ομάδα τους, τώρα υποχρεώνετε ουσιαστικά τη Λεμεσιανή ομάδα να δώσει τον πιο κρίσιμο αγώνα της χρονιάς (όπου διακυβεύονται το κύρος της ομάδας και αρκετά εκατομμύρια ευρώ…), με ελάχιστους οπαδούς στο πλευρό του. Με πόσους τρόπους πρέπει να τιμωρηθεί ο Απόλλωνας, για την εγκληματική αδράνεια και τις παραλείψεις του Κράτους;

Δεν είναι θέμα ευνοιοκρατίας ούτε θα κάνετε το χατίρι κανενός. Τα πράγματα είναι απλά. Αν η Λεμεσός είχε γήπεδο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών (και για τη μη ύπαρξη του δεν ευθύνεται ο Απόλλωνας), τότε θα έπαιζε την περασμένη Πέμπτη στην Κύπρο, οπότε και δεν θα ίσχυε το μέτρο της κάρτας φιλάθλου.

Από τη στιγμή που η Πολιτεία έμμεσα πλην σαφώς ευθύνεται για την αλλαγή της σειράς των αγώνων, οφείλει να επανορθώσει άμεσα, με τη μη εφαρμογή του μέτρου στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη.

Είναι το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε, ως ΚΟΑ και προσωπικά εσείς ως Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Γεωργιάδη, για να αποκαταστήσετε αυτή την αδικία σε βάρος του εδώ και μία πενταετία ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ Απόλλωνα, που τρέχει όπως την άδικη κατάρα στα γήπεδα των άλλων πόλεων κάθε καλοκαίρι για τις υποχρεώσεις του.

Σε αντίθετη περίπτωση, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να στρέψετε και πολλούς υπέρμαχους του μέτρου της κάρτας εναντίον της…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση