ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Η «καυτή πατάτα» με Ουάρντα

Οι λόγοι που καθιστούν αμφίβολο το μέλλον του Αιγύπτιου στο «Κολόσσι»

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μπορεί στον Απόλλωνα να υπάρχει απογοήτευση για την κατάληξη της σεζόν και την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη, ωστόσο ήδη έχουν σηκώσει μανίκια ενόψει της νέας χρονιάς. Μάλιστα ο Μάκης Παπαϊωάννου έχει ξεκινήσει τις συναντήσεις με τον Μπογκντάν Αντόντε προκειμένου να καταλήξουν στο πλάνο της νέας σεζόν.

Αναμφίβολα μια απ’ τις «καυτές πατάτες» που καλούνται να διαχειριστούν αφορά τον Αμρ Ουάρντα και το μέλλον του στο «Κολόσσι». Η περίπτωση του Αιγύπτιο μπορεί να χαρακτηριστεί ευλογία και κατάρα την ίδια ώρα, μιας και πρόκειται για ένα παίκτη με τεράστιο ταλέντο ικανό να σηκώσει στις πλάτες του μια, που ωστόσο μπορεί με την ίδια ευκολία να αποτελέσει ένα απ’ τα μεγαλύτερα αγκάθια μιας ομάδας.

Ως εκ τούτου στον Απόλλωνα ζυγίζουν τα δεδομένα ώστε να καταλήξουν στην τελική απόφαση αν θα προτείνουν νέο συμβόλαιο στον Ουάρντα ή όχι.

Στο ζύγι μπαίνει απ’ τη μια το τεράστιο ταλέντο του και οι ποδοσφαιρικές ικανότητες. Απ’ την άλλη όμως είναι ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του αλλά και το οικονομικό. Παράλληλα το γεγονός ότι δεν μπορεί να παρευρίσκετε στο εξωτερικό από την αρχή της προετοιμασίας (συνέβη και στο παρελθόν με άλλες ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε), αποτελεί «αγκάθι» στο όλο θέμα της ανανέωσης του.

Εκ των πραγμάτων πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση, με τις πληροφορίες τη δεδομένη στιγμή να λεν πως οι πλειοψηφία των πιθανοτήτων είναι να χωρίσουν οι δρόμοι των δυο πλευρών. Ωστόσο στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα σε μια μεταγραφική περίοδο το σκηνικό είναι πάντα ρευστό και δεδομένα μπορούν ανά πάσα στιγμή να ανατραπούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση