ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Κοιτάζει αλλού για εξτρέμ

Δεν μένουν… κολλημένοι στον Ρασχάνι

O Έλμπα Ρασχάνι είναι παίκτης που έχει αξιολογηθεί θετικά από τον Απόλλωνα, κάτι που έχει επιβεβαιώσει χθες ο εκπρόσωπος τύπου των «κυανόλευκων», Φανούριος Κωνσταντίνου με δηλώσεις που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 95.

«Για να είμαστε σωστοί, είναι ποδοσφαιριστής που εξετάζεται από την τεχνική ηγεσία, όμως τίποτε δεν πρέπει να θεωρείτε δεδομένο και πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ημέρες για να δούμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, ο παίκτης δεν έχει συμφωνήσει ακόμα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζει προτάσεις και από άλλες ομάδες. Αυτό έκανε τον Απόλλωνα να κοιτάξει κι άλλου για εξτρέμ, καθώς ο στόχος είναι να έρθουν άμεσα οι παίκτες στην ομάδα.

Πέραν του Παπουνασβίλι, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να φέρουν ένα παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, ενώ θέλουν να φέρουν και ένα «box to box» για τον άξονα. Η πρόθεση είναι να φέρουν και αριστερό μπακ, ωστόσο οι εμφανίσεις του Σάλαϊ τους αναγκάζει να περιμένουν ακόμα λίγο, διότι μπορεί να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους.

Αν δουν και ανταποκρίνεται ο Σάλαϊ, επιστρέψει και είναι καλά ο Αγκίρε, τότε θα κοιτάξουν να ενισχυθούν σε κάποια άλλη θέση. Ίσως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά αυτό δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση