ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Μάδημα της μαργαρίτας

Το ερωτηματικό που «γέννησε» η απόκτηση Καμπράλ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το όνομα που κυριαρχεί είναι εκείνο του Χάρη Μαυρία, καθώς ο Ελλαδίτης αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον 23χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, ενώ σε αντίθεση με τον Φιλιώτη… παίρνει θέση στον κατάλογο Α. Αν και οι πιθανότητες δεν φαίνεται να είναι με το μέρος του άλλοτε διεθνούς αμυντικού, το γεγονός ότι ο πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Σεν Γκάλεν μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας βάζει στην «κουβέντα» τους Χαιτάμ Αλεσάμι και Αμίν Χαμάς.

Σχετικά με τον Νορβηγό, φημολογείται ότι ίσως είναι αυτός που θα δει την πόρτα εξόδου, με τον Βελγομαροκινό να είναι η πρώτη επιλογή και τους Καμπράλ - Φιλιώτη να τον πλαισιώνουν. Ως ακόμη ένα πιθανό σενάριο παρουσιάζεται εκείνο που θέλει τον Χαμάς να φεύγει με πώληση αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο τουλάχιστον σήμερα δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, αφού δεν προκύπτει πρόταση για τον Βελγομαροκινό αριστερό μπακ... που παρεπιπτόντως πρόσφατα ανανέωσε. 

Από πλευράς Απόλλωνα δεν διαρρέει κανένα όνομα, αλλά αναπόφευκτα κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει ούτως ώστε να πάρει τη θέση του στο... γεμάτο κατάλογο Α ο Καμπράλ. Φαίνεται ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό που θέλει τον Μαυρία να φεύγει, αλλά μέχρι να έχουμε οριστικές εξελίξεις το μάδημα της μαργαρίτας θα συνεχίζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση