ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Πλήρης κατάργηση της κάρτας

Η θέση των «κυανόλευκων» για το θέμα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με αφορμή την επιστολή του προέδρου της ΑΕΛ, Αντρέα Σοφοκλέους για αναστολή της κάρτας φιλάθλου, έτσι ώστε να βοηθήσει στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, επικοινωνήσαμε με το γραφείο τύπου του Απόλλωνα για να μας αναφέρει την θέση των «κυανόλευκων» της Λεμεσού.

Σημειώνουμε ότι, μετά την ΑΕΛ, απέστειλε επιστολή στην ΚΟΠ και το ΑΠΟΕΛ, για να ενισχύσει την πρόταση των «γαλαζοκίτρινων» της Λεμεσού για αναστολή της κάρτας φιλάθλου. 

Η θέση του Απόλλωνα είναι η πλήρη κατάργηση της κάρτας φιλάθλου, αλλά δεν έχουν πρόβλημα σε αναστολή, εάν είναι να βοηθήσει στο εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Οπόταν, έχουμε ακόμη ομάδα που θέλει πλήρη κατάργηση ή ακόμα και αναστολή της κάρτας. Είναι φανερό ότι οι μεγάλες ομάδες, που έχουν επηρεαστεί από την προσέλευση του κόσμου, να ψάχνουν τρόπους για να βοηθήσουν την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα.

Από την άλλη βέβαια, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι η κάρτα φιλάθλου έγινε για ένα σκοπό και μάλιστα αυτοί που εφάρμοσαν αυτό το μέτρο, έχουν να λένε ότι έφερε αποτέλεσμα, καθώς έχουν μειωθεί αρκετά τα επεισόδια.

Πλέον, περιμένουμε την αντίδραση κι άλλων ομάδων, αλλά κυρίως της βουλής γιατί για να υπάρξει αναστολή ή κατάργηση της κάρτας θα πρέπει να τροποποιηθεί η νομοθεσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση