ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Προετοιμασία στην πατρίδα... του Γκούλα

Επιλέχθηκε το ίδιο μέρος με πέρσι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο κύβος ερρίφθη στον Απόλλωνα όσον αφορά στο μέρος όπου θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία. Ουσιαστικά, οι επιλογές που πάρθηκαν είναι οι ίδιες με πέρσι, με τους «κυανόλευκους» να μένουν ικανοποιημένοι από τις συνθήκες που αντίκρισαν πριν από ένα έτος.

Πιο συγκεκριμένα, τον Ιούλιο οι ποδοσφαιριστές της Λεμεσιανής ομάδας θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις για να ακολουθήσει το πρώτο μέρος της προετοιμασίας στις Πλάτρες. Μετά τα ορεινά της Κύπρου... τεχνικό τιμ, παίκτες και όχι μόνο θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Σλοβακία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ουσιαστικά επιλέχθηκε εκ νέου το αθλητικό κέντρο «X-BIONIC».

Το συγκεκριμένο κέντρο βρίσκεται τριάντα λεπτά από την Μπρατισλάβα και μια ώρα από τη Βιέννη, ενώ από το 2016 αποτελεί το Ολυμπιακό κέντρο της Σλοβακίας. Παράλληλα, προσφέρει όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας αθλητής (και όχι μόνο), περιλαμβάνοντας κορυφαίου επιπέδου εγκαταστάσεων.

Η αποστολή του Απόλλωνα αναμένεται να μείνει στην πατρίδα του Αντριάν Γκούλα μέχρι τα τέλη Ιουλίου, όπου και θα δώσει φιλικά παιχνίδια. Εκεί ο νέος προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας θα έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει το ρόστερ του, βγάζοντας βεβαίως σημαντικά συμπεράσματα ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Οι κυριότερες εγκαταστάσεις που προσφέρει το «X-BIONIC» σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση:

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση