ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Στα υπόψη ο Λυμπερόπουλος

Ο Ελλαδίτης αποτελεί μία αξιόλογη περίπτωση για το πόστο του τεχνικού διευθυντή

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον Απόλλωνα έχουν ρίξει το βάρος στην εξεύρεση τεχνικού διευθυντή που θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας και που θα προσφέρει σημαντικές βοήθειες για τη νέα σεζόν. Ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στην αγορά ελεύθερα είναι αυτό του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Ο 47χρονος Έλληνας τεχνικός διευθυντής διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη, δεδομένο που ισχυροποιεί το σενάριο περί πιθανής συνεργασίας . Από την Αθήνα πάντως μας έχουν μεταφέρει ότι ο Μεσσήνιος τεχνικός διευθυντής εδώ και και καιρό παραμένει ελεύθερος και θα επιστρέψει στο ποδόσφαιρο μόνο σε περίπτωση που δεχθεί μια σοβαρή πρόταση με προοπτική.

Υπενθυμίζουμε ότι ο άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής διετέλεσε τεχνικός διευθυντής τόσο της ΑΕΚ όσο και του Παναθηναϊκού. Τελευταία φορά που εργάστηκε ήταν προ τεσσάρων ετών το 2019, οπότε και αποχώρησε για δεύτερη φορά από την ΑΕΚ.

Η διοίκηση Νίκου Κίρζη συνεργάστηκε ξανά με τον Λυμπερόπουλο καθότι ο τελευταίος φέρεται να είχε προτείνει την πρόσληψή του Περικλή Παπαπαναγή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση