ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Στη σειρά... ο Πινακάς

Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που ενδέχεται να κάνουν οι πρωταθλητές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Διπλό μεταγραφικό κτύπημα είχαμε σήμερα (5/7) από τον Απόλλωνα, με την ομάδα της Λεμεσού να ανακοινώνει την απόκτηση των Καμπράλ και Παναγιώτη Αρτυματά. Η πρώτη κίνηση φαίρνει πολυκοσμία στα μπακ, ενώ η δεύτερη αυξάνει τις επιλογές στο κέντρο της άμυνας, όπου μέχρι πρότινος συναντούσε κανείς μόνο τους Βαλεντίν Ρομπέρζ και Βούκασιν Γιοβάνοβιτς.

Πιθανότατα θα γίνει άλλη μια κίνηση για τα στόπερ, ωστόσο προτεραιότητα στην παρούσα φάση είναι η υπογραφή επιθετικού κορυφής, με τον Δημήτρη Πινακά να είναι σε πρώτο πλάνο. Οι πρωταθλητές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Ολυμπιακό Πειραιώς και με τα υπάρχοντα δεδομένα θα είναι ανατροπή αν ο Ελλαδίτης δεν παραχωρηθεί ως δανεικός στη Λεμεσιανή ομάδα. Επίσης, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο όπως προλάβει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στις Πλάτρες.

Σχετικά τώρα με τις υπόλοιπες κινήσεις που ενδέχεται να γίνουν, εκτός από ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί άλλος ένας box to box μέσος (ίσως καταλόγου Β), όπως και ένας ποδοσφαιριστής καταλόγου Α που θα ενισχύσει… σημαντικά τη μεσοεπιθετική γραμμή των πρωταθλητών. Φευγάτοι είναι ως γνωστόν οι Αυλωνίτης και Ντέτιτς, αμφίβολο παραμένει το μέλλον τον Νογιόκ και Τζουμ, ενώ πολύ πιθανό θα προκύψει και αποχώρηση κάποιου που δεν έχει μέχρι στιγμής διαρρεύσει το όνομα του.

Πάντως, ο ποδοσφαιριστής που η ανακοίνωση του έχει πάρει σειρά και δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά από οποιοδήποτε, είναι ο Πινακάς (ποτέ όμως μην λες ποτέ σε μια μεταγραφική περίοδο), με την επισημοποίηση της απόκτησης του από τον Απόλλωνα να φαντάζει… θέμα χρόνου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση