ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλων: Τεστ κορωνοϊού για όλους!

Σε αυτοπεριορισμό ο Μάρκοβιτς και ακόμη ένας

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αναστάτωση προκάλεσε στις τάξεις του Απόλλωνα η εξέλιξη που προέκυψε με τον Ντένις, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστ κορωνοϊού.

Στην ομάδα της Λεμεσού αποφάσισαν να περάσουν από τεστ κορωνοϊού την ερχόμενη Δευτέρα όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ημέρα κατά την οποία θα αναχωρήσουν οι «κυανόλευκοι» για τις Πλάτρες, όπου θα πραγματοποιήσουν μέρος της βασικής τους προετοιμασίας.

Ο Ντένις, ο οποίος δεν φέρει οποιαδήποτε συμπτώματα, θα παραμείνει σε υποχρεωτική καραντίνα μέχρι να αρνητικοποιηθεί το νέο τεστ στο οποίο θα υποβληθεί.

Με τον μόνο παίκτη που είχε επαφή ήταν ο Μάρκοβιτς, καθώς οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί από τη Σερβία στην Κύπρο. Ο δεύτερος υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο ήταν αρνητικό ωστόσο θα παραμείνει σπίτι του σε αυτοπεριορισμό για λίγες μέρες μέχρι να περάσει από νέο τεστ. Ο Ντένις είχε επαφή και με ένα άτομο της εταιρείας των «κυανόλευκων» ο οποίος τέθηκε κι αυτός σε αυτοπεριορισμό στο σπίτι του.

Όπως είναι αντιληπτό, οι δυο ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δεν θα ταξιδέψουν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στις Πλάτρες την ερχόμενη Δευτέρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

Άρνηση Απόλλωνα σε Μερκή

Άρνηση Απόλλωνα σε Μερκή

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η μη συμμετοχή των «κυανόλευκων» στην εκδήλωση που έγινε χθες με αφορμή την αποχώρηση του διεθνή ...
24sports.com.cy
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ