ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Απόλλων: Το... touch του Πετράκη στον Χάμπο

Τώρα τον βλέπεις και τον χαίρεσαι

Newsroom 24sports

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να πεις από το χθεσινό ντέρμπι και να σχολιάσεις διάφορα. Από τον Πετράκη, στον κάθε ένα παίκτη ξεχωριστά.

Θα σταθούμε όμως στην παρουσία του Χάμπου. Όχι μόνο στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά γενικά. Δότι η απόδοση του στο ντέρμπι είναι η συνέχεια καλών εμφανίσεων που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα, τόσο με τον Απόλλωνα, όσο και με την Εθνική.

Ο διεθνής μέσος είναι πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο ένα με ενάμιση μήνα και δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό.

Η αλήθεια είναι ότι, τα προβλήματα που πέρασε τα προηγούμενα χρόνια ο Χάμπος, επηρέασαν αρκετά την απόδοση του, καθώς δεν επανήρθε ποτέ στην κατάσταση που ήταν προηγουμένως.

Με τον Γιάννη Πετράκη πήρε τον χρόνο του, αποθεραπεύτηκε εντελώς και δείχνει πιο απελευθερωμένος στο γήπεδο. Έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση και φαίνεται να τον βοήθησε πάρα πολύ ο Ελλαδίτης τεχνικός, ο οποίος δουλεύει πολύ στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Πετράκης μιλά πάρα πολύ με τους παίκτες του και τους βοηθά με τον τρόπο του. Αυτό το… touch στον Χάμπο, δείχνει να έχει επαναφέρει τον διεθνή άσο στα δικά του στάνταρ απόδοσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση