ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:05
 

Απόλλων: Τζουμ, Ντελ Φαβέρο, εξτρέμ και επιθετικός…

Τρέχει ο προγραμματισμός στους «κυανόλευκους» με αρκετά ζητήματα να βρίσκονται σε εξέλιξη

Newsroom 24sports

Ο Ντιέγκο Αγκίρε ήταν η αρχή και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ότι θα υπάρξουν κι άλλες ανακοινώσεις στον Απόλλωνα, καθώς ο προγραμματισμός στους «κυανόλευκους» προχωρά σε γοργούς ρυθμούς. Θυμίζουμε ότι υπάρχει συμφωνία εδώ και καιρό με τους Μπεσάτ και Μολ.

Δεν θα αργήσει η ανακοίνωση για τον επιθετικό περιοχής

Από κι και πέρα, προχωρούν τα άλλα ζητήματα που υπάρχουν στο τραπέζι, με την περίπτωση του Αρνό Τζουμ να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα, καθώς τον θέλουν πάρα πολύ στην ομάδα. Ενδεικτικό είναι νέα βελτιωμένη πρόταση που έγινε στον Καμερουνέζο διεθνή μέσο.

Όμως, από την στιγμή που υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται, είναι λογικό ο ποδοσφαιριστές να μελετά τις επιλογές του και μετά να πάρει την τελική του απόφαση. Πάντως, το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Στο θέμα του Ματία Ντελ Φαβέρο, δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι για το νεαρό τερματοφύλακα της Γιουβέντους ενδιαφέρεται και η Βίρτους Εντέλα, που αγωνίζεται στην β’ κατηγορία της χώρας του.

Ο Απόλλωνας έχει κοινοποιήσει πρόταση στο νεαρό και περιμένει από την Γιουβέντους. Έχουμε αναφέρει ότι η «Μεγάλη Κυρία» του Ιταλικού ποδοσφαίρου είναι θετική, αλλά φτάνει ο Ντελ Φαβέρο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, καθώς λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, πιο κοντά είναι η περίπτωση νεαρού εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να εγγραφεί στον β’ κατάλογο. Δεν είναι ο Γου Γιεμπόα, που γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες, καθώς όπως αναφέραμε ξανά, προτάθηκε, αλλά δεν αξιολογήθηκε θετικά.

Πέραν από το νεαρό εξτρέμ, δεν θα αργήσει η ανακοίνωση για τον επιθετικό περιοχής, καθώς θέλουν να τον έχουν μαζί τους στην προετοιμασία. Θυμίζουμε ότι ο Απόλλωνας θα φέρει ακόμη ένα επιθετικό, για τον β’ κατάλογο, αλλά και ακόμη ένα εξτρέμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Η ίδια ανακωχή που έγινε και το 74 στην Κύπρο. τότε κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της Κύπρου.»
Χαριθέα  |  12:44

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X