ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Για να διώξει το… φάντασμα του Γκιέ

Ακόμη μία απόπειρα

Newsroom 24sports

Χωρίς αμφιβολία ο Άμπραχαμ Γκιέ ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που πέρασαν από τον Απόλλωνα και γενικότερα από το πρωτάθλημα μας. Όποτε βρισκόταν στον γήπεδο, αποτελούσε φόβητρο για τους αντίπαλους αμυντικούς, με τον τρόπο που αγωνιζόταν και εκμεταλλευόταν τα προσόντα του.

Βέβαια, είχε το μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς, αλλά από την άλλη, εάν δεν έβγαζε αυτούς τους συχνούς τραυματισμούς δεν θα ερχόταν στην Κύπρο.

Όπως και να ‘χει, ο Απόλλωνας από την μέρα που σταμάτησε το ποδόσφαιρο ο Γάλλος επιθετικός (με Αφρικανική καταγωγή) επιχείρησε να φέρει κάποιο που να έχει τα χαρακτηριστικά του Γκιέ. Γρήγορος, εκρηκτικός, δυνατός στις μονομαχίες και να μπορεί να βάζει κάποια γκολ.

Η πρώτη απόπειρα έγινε με τον Καραγιόλ, ο οποίος έδειξε να είναι καλός παίκτης, αλλά τελικά δεν ήρθε για να παίξει μπάλα στην Κύπρο. Πέρσι, ήρθε ο Γκακπέ, ο οποίος είχε καλά στοιχειά, αλλά κι αυτός έβγαζε τραυματισμούς.

Και οι δύο αυτές επιλογές, αγωνίζονταν κυρίως στα άκρα της επίθεσης, με τον Γκακπέ να έχει παίξει κάποιες φορές στην κορυφή της επίθεσης. Η νέα απόπειρα ακούει στο όνομα Μπακαρί Ντάμπο.

Ο Σενεγαλέζος έρχεται για την κορυφή της επίθεσης και είναι ότι πιο κοντινό στον Γκιέ. Γρήγορος, εκρηκτικός, δυνατός στις μονομαχίες και μπορεί να προσφέρει κάποια γκολ.

Σίγουρα, είναι πολύ άδικο να τον συγκρίνουμε με τον Γκιέ, διότι ο Γκιέ ήταν μοναδικός, αλλά το σκεπτικό της απόκτησης ενός παίκτη όπως ο Νταμπό αυτό είναι. Για να δούμε όμως αν ο Νταμπό καταφέρει και διώξει το… φάντασμα του Γκιέ με την απόδοση του μέσα στο γήπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση

X