ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με Μπένσοπ γεμίζει

Οι θέσεις στον κατάλογο Α' στέρεψαν

Newsroom 24sports

Η εξέλιξη με τον Τσάρλι στον Απόλλωνα κρίνεται ως θετική, μιας και ο ποδοσφαιριστής από το Κουρασάο αποδέχθηκε τη μείωση του «7.5%» και με το δικό του «ναι» έκλεισε ο κύκλος των συζητήσεων πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Φτάσαμε ήδη στους 12 και ξέρουμε για συμφωνίες με Νταμπό και Ντιγκινί και την πρόταση για Λάρσον. Αν αυτοί οι τρεις έρθουν τότε θα πάμε στους 15 και κλείνει το σκηνικό

Ουσιαστικά μαζί με τον Νσούε ήταν οι δυο που δεν είχαν απαντήσει θετικά και εν τέλει αμφότεροι είπαν το «ναι». Ο Νσούε με τη γνωστή ουρά που θέτει σε αμφιβολία την παραμονή του, ο Μπένσοπ αναμένεται να πιάσει δουλειά μαζί με τους υπόλοιπους στο Κολόσσι.

Τι σημαίνει πρακτικά η εξέλιξη; Πως σε μεγάλο βαθμό οι 15 θέσεις ξένων/κοινοτικών συμπληρώνονται. Θυμίζουμε πως από τους 15 που έκλεισαν την περίοδο 2019-20 προέκυψαν οι αποχωρήσεις των Φώτη Παπουλή, Αντριάν Σαρδινέρο, Σερζ Γκακπέ, Φακούντο Περέϊρα. Στον «αέρα» θεωρείται ο Νσούε.

Συμφώνησαν να παραμείνουν οι Έκτορ Γιούστε, Ζοέλ Μολ, Ντιέγο Αγκίρε, Φλορεντίν Ματέι, Ζοάο Πέδρο, Γιάννης Γιαννιώτας, Τσάρλι Μπένσοπ, Έστεπαν Σακέτι, Σάσα Μάρκοβιτς ενώ είναι δεδομένη η επιθυμία να υπογράψει μόνιμα και ο Ντένιτς. Από την περσινή λίστα προσθέτουμε τον Βαλεντίν Ρομπέρζ που ήταν διαγραμμένος αλλά έχει συμβόλαιο, ενώ πρέπει να θεωρούμε παίκτη καταλόγου Α’ και τον Βαχίντ Σελίμοβιτς.

Φτάσαμε ήδη στους 12 και ξέρουμε για συμφωνίες με Νταμπό και Ντιγκινί και την πρόταση για Λάρσον. Αν αυτοί οι τρεις έρθουν τότε θα πάμε στους 15 και κλείνει το σκηνικό. Αν όχι ο Λάρσον τότε κάποιος άλλος θα έρθει.

Στέλεχος της πρώτης ομάδας κανονικά αν και στον κατάλογο Β είναι και ο Αττίλα Σάλαι καθώς και οι Κύπριοι Κυριάκου, Βασιλείου, Πίττας, οι αναπληρωματικοί τερματοφύλακες Δημητρίου, Παπαστυλιανού και ο νεαποκτηθείς Φιλιώτης.

Βγαίνει μια τόσο απαιτητική σεζόν με αυτές τις επιλογές; Αβίαστα απαντά κανείς όχι και είναι δεδομένο πως θα αναζητηθούν λύσεις. Η πώληση του Σελίμοβιτς ίσως προκύψει, ενώ αναζητούνται και παίκτες καταλόγου Β’ για να αυξηθούν οι επιλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση