ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ψύχας: Πιάνει τόπο ο δανεισμός

Βελτιωμένος δείχνει στον Ολυμπιακό… ο δανεικός από τον Απόλλωνα χαφ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πέντε ποδοσφαιριστές ως δανεικούς έδωσε το περασμένο καλοκαίρι ο Απόλλωνας. Στην πρώτη κατηγορία αγωνίζονται οι Πέτρος Ψύχας (Ολυμπιακός) και Ρεβάζ Ίντζια (Δόξα), στη δεύτερη είναι οι Σάββας Μιχαηλίδης (Πέγεια) και Θεόδωρος Χρυσοστόμου (Πέγεια), ενώ στην τρίτη συναντά κανείς τον Ευθύμιο Αναστασιάδη (ΑΠΕΑ).

Στην προκειμένη περίπτωση θα ασχοληθούμε με τον πρώτο, ο οποίος είναι κι αυτός που ξεχωρίζει περισσότερο. Όχι μόνο όσο αφορά τη σχετική λίστα, αλλά γενικότερα πρόκειται για έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες των «μαυροπρασίνων» τη φετινή σεζόν.

Ο άλλοτε Κύπριος διεθνής με την Εθνική Κ21 έχει αγωνιστεί στα εννέα από τα έντεκα παιχνίδια που έδωσε μέχρι στιγμής η ομάδα του Τακτακαλά (στην πρεμιέρα ήταν ακόμη στον Απόλλωνα), με τα πέντε εξ αυτών να τον βρίσκουν στο αρχικό σχήμα. Στην αρχή της σεζόν χρησιμοποιήθηκε από τον Γιάννη Πετράκη ως εξτρέμ, όμως πλέον φαίνεται πως καθιερώθηκε στον άξονα.

Η τεχνική του κατάρτιση, σε συνδυασμό με τις σωστές του μεταβιβάσεις (στις πλείστες περιπτώσεις) αποτελούν πιθανότατα τα δυνατά του στοιχεία. Εκτός απ’ αυτά όμως, είναι πολύ δραστήριος, ειδικά σε σχέση με αρκετούς συμπαίκτες του, αποφεύγει σε σημαντικό βαθμό τα λάθη και είναι αρκετά ομαδικός. Χαρακτηριστικά πολύ χρήσιμα και σαφέστατα πολύ σημαντικά για τον εξελίξιμο ποδοσφαιριστή, ο οποίος καταφέρνει να διακρίνεται σε μια ομάδα που ομολογουμένως διανύει μέχρι στιγμής μια κακή σεζόν.

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΚ, όταν με δυνατό σουτ που επιχείρησε με το δεξί του πόδι (το αριστερό είναι το καλό του!) ισοφάρισε προσωρινά σε 2-2.

Επί της ουσίας, ο δανεισμός του 24χρονου χαφ από τον Απόλλωνα στον Ολυμπιακό φαίνεται... να πια΄νει τόπο, καθώς μέχρι στιγμής ο Ψύχας παίρνει απ΄ τα μαλλιά τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Όχι μόνο καθιερώθηκε σε μια συγκεκριμένη θέση, αλλά είναι και φανερά βελτιωμένος. Στόχος του βέβαια είναι να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, ούτως ώστε όταν επιστρέψει στην ομάδα της Λεμεσού να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στο αρχικό σχήμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση