ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ρώσικος ο νέος ύμνος του Άρη

Μετά από εντολή του Βλάντιμιρ Φεντέροφ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η εποχή Βλάντιμιρ Φεντέροφ στον Άρη, έφερε τεράστιες αλλαγές στην ομάδα. Από μια ομάδα «ανσασέρ» όπως είθισται να λέμε στην ποδοσφαιρική αργκό, βρέθηκε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συνάμα διεκδικεί τίτλους. Ο δε τρόπος λειτουργίας του… μοναδικός σ’ όλη την Κύπρου, δίνοντας σου την εντύπωση πως είναι ικανός για τα πάντα.

Η ομάδα κινείται στο Κυπριακό κοινό αλλά κυρίως προσπαθεί να αποκτήσει ρωσόφωνους φίλαθλους, με καμπάνιες που περιλαμβάνουν ταμπέλες στον αυτοκινητόδρομο (στα ρωσικά), μέχρι ντυμένα λεωφορεία στα χρώματα του. Παράλληλα ο Βλάντιμιρ Φεντέροφ έδωσε την εντολή όπως δημιουργηθεί ο νέος ύμνος της ομάδας, με το ρωσικό στοιχείο να επικρατεί. Κι όταν λέμε ότι το ρωσικό στοιχείο θα επικρατεί, σημαίνει πως αυτός θα κυκλοφορήσει και στη Ρωσική γλώσσα, με την εκτέλεση να έρχεται από Ρώσους καλλιτέχνες.

Γενικότερα ο Λευκορώσος επενδυτής έφερε νέα ήθη κι έθιμα στην ομάδα. Απ’ την μπουτίκ που θυμίζει κάτι από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, στους «τυμπανιστές» που κάνουν ατμόσφαιρα στο γήπεδο, στο πολυάριθμο τμήμα επικοινωνίας που κάνει παιχνίδι σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης (σε Ελληνικά, Αγγλικά και Ρώσικα) και στο επιθετικό μάρκετινγκ που ακολουθεί σε μια προσπάθεια να μεγαλώσει την βάση των οπαδών του.

Όλα τα πιο πάνω ασφαλώς απαιτούν ώρες, οργάνωση και χρήμα, στοιχεία τα οποία έφερε στην ομάδα Βλάντιμιρ Φεντέροφ. Δεν είναι υπερβολή αν κανείς ισχυριστεί πως ο επενδυτής της Λεμεσιανής ομάδα παραδίδει μαθήματα για το πως κτίζεται μια ισχυρή ομάδα κι ένας υγιής οργανισμός. Έστω κι αν πλέον ο Άρης κινείται μεταξύ Κύπρου και των ρωσόφωνων κατοίκων του νησιού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Άρης: Τελευταία Ενημέρωση

«Καθάρισαν» γρήγορα, αφήνοντας εκτός την Ανόρθωση και θέλουν το πρώτο τους κύπελλο στον Άρη
24sports.com.cy
 |  ΑΡΗΣ