ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αύριο η απόφαση για το ποδόσφαιρο

Οδεύουμε προς οριστική διακοπή

Newsroom 24sports

Βγαίνει η απόφαση για την τύχη του κυπριακού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 95,0, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ, στην οποία θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία για την τύχη του φετινού πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά τη συνέλευση θα συνέλθει το διοικητικό συμβούλιο της ΚΟΠ για να λάβει την οριστική απόφαση λαμβάνοντας υπόψη και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, το οποίο αναμένεται είναι υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος.

Για την απόφαση οριστικής διακοπής ή συνέχισης του πρωταθλήματος απαιτείται απλή πλειοψηφία. Δηλαδή από τα 21 μέλη, 11 θετικοί ψήφοι, διότι δεν θεωρείται τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος. Για την αύξηση των ομάδων απαιτείται 4/5, δηλαδή 17 ψήφοι, γιατί πρόκειται για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε, ότι δικαίωμα ψήφου έχουν, οι 12 ομάδες της ΚΟΠ, οι δύο που υποβιβάστηκαν πέρσι (Αλκή, Ερμής), τρεις η Β’ κατηγορία, μία η Γ’ κατηγορία και μία η ΣΤΟΚ. Δικαίωμα ψήφου έχει ο πρόεδρος της ΚΟΠ, καθώς επίσης και ο σύνδεσμος διαιτητών.

Συνεπώς, από την στιγμή που χρειάζεται μόνο πλειοψηφία, τότε η απόφαση για οριστική διακοπή είναι ακόμη πιο εύκολη, καθώς οι πλείστες ομάδες έχουν εκφραστεί δημόσια ότι δεν επιθυμούν την συνέχιση του πρωταθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  | 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση