ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δεν θα προκύψει θέμα και θα πάρουν τις άδειες τα γήπεδα

Την ερχόμενη Πέμπτη η ΑΑΣ θα επανεξετάσει ξανά τις αιτήσεις και αναμένεται να δώσει τις σχετικές άδειες. Όλες οι νεότερες πληροφορίες στο θέμα

Newsroom 24sports

Η Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα, με την οποία ενημέρωσε ότι δεν παραχώρησε την σχετική άδεια λειτουργίας σε πέντε γήπεδα. Συγκεκριμένα, το Μακάρειο, το Αμμόχωστος, το Τσίρειο, το Τάσος Μάρκου και το Παφιακό, δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα την σχετική άδεια.

Όπως διευκρινίζει η ΑΑΣ, στη προσπάθεια της να βοηθήσει την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, θα συνεδριάσει και την Πέμπτη 22 Αυγούστου για να επανεξετάσει τις αιτήσεις όσων θα προχωρήσουν σε ενέργειες συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της ΑΑΣ και της Αστυνομίας και προσκομίσουν όλα τα αναγκαία στοιχεία και πιστοποιητικά από τις αρμόδιες αρχές.

Παρόλο που φαίνεται εκ πρώτης να υπάρχει ανησυχία στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος, εντούτοις με βάση τις πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να συλλέξει, την Πέμπτη αναμένεται να πάρουν την σχετική άδεια τουλάχιστον τα γήπεδα όπου είναι προγραμματισμένοι αγώνες αυτή την αγωνιστική.

Υπήρχαν κάποιες εκκρεμότητες σε όλα τα στάδια και οι περισσότερες ήταν στο Αμμόχωστος, όπου εκκρεμει το Πιστοποιητικο λειτουργριας του CCTv, το σχέδιο εκκένωσης και κάποια άλλα. Από πλευράς Νέας Σαλαμίνας τονίζουν ότι έχουν διευθυτηθεί τα πάντα και το γήπεδο δεν έχει πρόβλημα.

Σχετικά με το Μακάρειο στάδιο, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στον ΣΠΟΡ FM 95 ο εκπρόσωπος τύπου της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου ανέφερε πως δεν θα προκύψει πρόβλημα με το θέμα της αδειοδότητης του σταδίου, σημειώνοντας πως η ανατολική κερκίδα είναι έτοιμη, όπως και το βόρειο πέταλο και η χωρητικότητα του σταδίου ανέρχεται στις 7,500 χιλιάδες.

Πάντως, η Ομόνοια με ανακοίνωση της σημειώνει πως δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της πρεμιέρας με τη Δόξα μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά εάν θα αδειοδοτηθεί το Μακάρειο στάδιο.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι, απ’ όλα τα γήπεδα εκκρεμεί και η σχετική άδεια λειτουργίας από τον Δήμο.

Να σημειώσουμε επίσης, η ΑΣΣ θα εξετάσει σε μεταγενέστερο στάδιο τις αιτήσεις για το Αντώνης Παπαδόπουλος, αφού ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Ανόρθωσης θα διεξαχθεί σε περίπου ένα μήνα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση