ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προς Λευκωσία ο Μάρκοβιτς

Δύσκολα παραμένει στον Απόλλωνα ο Σέρβος και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στο μπλοκάκι του Ηλία Χαραλάμπους για λογαριασμό της Δόξας βρίσκεται το όνομα του Σάσα Μάρκοβιτς, ο οποίος αποτελεί και τον βασικό υποψήφιο για αποχώρηση απ’ τον Απόλλωνα, ώστε να δημιουργηθεί χώρος στον κατάλογο Α’ ξένων – κοινοτικών για μεταγραφές.

Η Δόξα βλέπει στο πρόσωπο του 30χρονου μέσου μια πρωτοκλασάτη επιλογή η οποία θα δέσει μαζί με τους Αντάμοβιτς, Τραϊτσέφσκι, Ασαμόα και Οικονομίδη (οι οποίοι τραβούν το κουπί) ώστε να πετύχει το στόχο της παραμονής.

Στη φετινή χρονιά ο Μάρκοβιτς μέτρησε μόλις 2 συμμετοχές με τα χρώματα του Απόλλωνα και αυτά ήταν τα δυο παιχνίδια του καλοκαιριού κόντρα στην Ζίλινα, όταν η Λεμεσιανή ομάδα αποκλείστηκε. Από τότε ο Σέρβος ταλαιπωρήθηκε αρκετά και τον Οκτώβρη πέρασε απ’ την πόρτα του χειρουργείου για αποκατάσταση ενός προβλήματος στους κοιλιακούς.

Η περίπτωση βέβαια δεν είναι απλή μιας και ο Σάσα Μάρκοβιτς αξιολογεί όλες τις επιλογές του για να επιλέξει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Παρά ταύτα για την ώρα δεν παρουσιάζεται αρνητικός ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στη Δόξα, ζητώντας όμως λίγο χρόνο για να δώσει την τελική του απάντηση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ