ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εθνική: Μια δόση ρεαλισμού

Η σημερινή ήττα έρχεται να μας υπενθυμίσει τους στόχους μας στην προκριματική φάση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 3-0 από τη Σκωτία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για τα προκριματικά του Euro 2024. Η απόδοση της ομάδας μας ήταν κάτω του μετρίου για ολόκληρο το 90λεπτο και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι.

Η σημερινή ήττα έρχεται να μας υπενθυμίσει τους στόχους μας στην προκριματική φάση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα πρέπει να παλέψει για να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Μάλιστα για κάθε βαθμό, οι διεθνείς μας θα κληθούν να «ιδρώσουν» αρκετά καθώς ο όμιλος μας απαρτίζεται από πολύ ποιοτικές ομάδες.

Είναι γεγονός ότι η Γεωργία έχει κάνει αρκετά βήματα προόδου το τελευταία διάστημα ενώ το ισχυρό της «όπλο», ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, θεωρείται το «next big thing». Όσον αφορά τις Ισπανία και Νορβηγία δεν χρειάζεται να γίνει και εκτενής αναφορά. Η «φούρια ρόχα» διαθέτει ένα ποιοτικότατο σύνολο και θέλει να επιστρέψει σε κατακτήσεις τροπαίων. Από την άλλη, η Νορβηγία έχει στη γραμμή κρούσης της μια μηχανή των γκολ που σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ο λόγος βέβαια για τον Έρλγινκ Χόλαντ.

Επί της ουσίας, η Σκωτία, η οποία μας κέρδισε σήμερα στο ρελαντί, είναι ίσως η λιγότερο ποιοτική ομάδα σε σχέση με τις πιο πάνω. Και όταν δυσκολεύεσαι να κρατήσεις μπάλα, να δημιουργήσεις φάσεις και γενικότερα να φανείς ανταγωνιστικός κόντρα στη Σκωτία, τι τύχη θα έχεις απέναντι στους Ισπανούς, τον Κβαρατσχέλια και τον Χόλαντ;

Για να καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς στον όμιλο θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη βελτίωση στην απόδοση της ομάδας. Ας συνειδητοποιήσουμε ότι κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους απαγορεύεται να παρουσιαστείς νωχελικός γιατί θα τιμωρηθείς με τον χειρότερο τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση