ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος fc - Εθνικός 1-1: Σώθηκε η Άχνα

Διαβαθμίστηκε η Πάφος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Εθνικός είναι η ομάδα που πανηγυρίζει την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία, καθώς απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Πάφου και έτσι την έστειλε πίσω στη δεύτερη κατηγορία. Ο Χατζηβασίλης το γκολ του Εθνικού, ο Δημοσθένους ισοφάρισε για την Πάφο.

Ματς που είχε και μπόλικες φάσεις αλλά και γκολ στο πρώτο ημίχρονο με την Πάφο να δέχεται το απόλυτο αιφνιδιασμό αλλά ακολούθως να αντιδρά. Μια γκάφα του Κοδίνα στο 3’ έδωσε ευκαιρία στον Σότα Γκριγκαλασβίλι να γυρίσει για τον Χατζηβασίλη και αυτός πλάσαρε για το 1-0. Ο κόσμος γέμισε την εξέδρα αλλά από νωρίς κατάλαβε πως τα πράγματα θα ήταν δύσκολα.

Το θετικό για την Πάφο ήταν πως δε σοκαρίστηκε και άρχισε νωρίς να πιέζει για την ισοφάριση. Ο Άλμπα είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 12’ με τον Μπογκατίνοφ να λέει όχι, όμως στο 20’ το πλασέ με τη μια του Δημοσθένους η ισοφάριση τελικά ήρθε.

Οι δυο ομάδες συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά με στόχο να σκοράρουν, με τον Εθνικό να είναι η ομάδα που το πλησίασε προς το τέλος στο τετ α τετ και την προβολή του Χατζηβασίλη μέσα σε ένα λεπτό. Ο Κοδίνα κράτησε το σκορ στο 1-1.

Η Πάφος μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για ένα δεκάλεπτο να σκοράρει, χάνοντας ευκαιρίες με τον Άλμπα για να προηγηθεί, όμως στη συνέχεια άρχισε να κυριαρχεί το άγχος. Έκαναν νευρικές ενέργειες που τους απέφεραν κάρτες και ο Μακρίδης άρχισε τις αλλαγές με Ντε Μέλο και Αγιβί να μπαίνουν στο γήπεδο. Η εικόνα δεν άλλαξε με τον Εθνικό να βγαίνει και πιο συχνά σε αντεπιθέσεις με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλες ευκαιρίες με Ε. Γκριγκαλασβίλι και Χατζηβασίλη για να τελειώσει το ματς.

Προς το τέλος η Πάφος κάτι πήγε να κάνει μπροστά αλλά στη μια καλή στιγμή που βρήκε ο Χάτζιαρος έσωσε και ο Εθνικός πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Πάφος (Μακρίδης): Κοδίνα, Αλαμπί, Γκρίγκετς, Νταμάχου, Άλμπα, Ιωάννου, Γκόμες, Μουτίνιο(54’ Ντε Μέλο), Χμαλάτζε, Δημοσθένους(61’ Αγιβί), Μάατσι

Εθνικός (Ντόνσιτς): Μποκατίνοφ, Κυριάκου, Ιάκομπ, Αράμπαλ, Χάτζιαρος, Ντε Βρίεσε, Πιντσέλι, Παγιές(88’ Παραμπάτζε), Ε. Γκριγκαλασβίλι, Σ. Γκριγκαλασβίλι(74’ Πράκερ), Χατζηβασίλης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση