ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εθνικός - Άρης 2-0: Νίκη με υπογραφή Κατσιαράβα

Σημαντικό τρίποντο για τον Εθνικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Εθνικός πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη απέναντι στον Άρη με 2-0 και παρέμεινε στην 10η θέση της βαθμολογίας ένα πίσω από την 9η Ανόρθωση. Ο Άρης παρέμεινε στην 11η θέση με 10 βαθμούς και πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο στην συνέχεια αν δεν θέλει να κινδυνέψει.

Φάσεις μεν, άστοχες δε

Το πρώτο ημίχρονο αν και είχε φάσεις, κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων, που μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ κάτι τέτοιο δεν έγινε. Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε στο 6’ όταν ο Χατζηβασίλης μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ αλλά ο Αλβάρεζ έβαλε τελευταία στιγμή το πόδι του και απέκρουσε την μπάλα. Η επόμενη φάση ήταν για τον Άρη όταν στο 14’ ο Μάρτινς δεν έκανε καλό κοντρόλ μέσα στην περιοχή με αποτέλεσμα να τον προλάβει ο αμυντικός του Εθνικού και να διώξει την μπάλα κόρνερ. Στο 18’ ήρθε η μεγαλύτερη φάση του ημιχρόνου όταν το σουτ του Χατζηβασίλη λίγο έξω από την μικρή περιοχή απέκρουσε ο Γιανακόπουλος με τα πόδια. Ακολούθως ο Κατσαράβα με ωραία προσποίηση έφυγε μόνος από πλάγια αλλά όταν βρέθηκε μόνος ολιγώρησε και δεν τελείωσε σωστά την φάση. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήρθε στο 40’ όταν το σουτ του Πιντσέλι απέκρουσε ο Θεοφίλου μπροστά από την γραμμή. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

The Κατσαράβα show

Το δεύτερο ημίχρονο μας έδωσε ότι δεν μας έδωσε το πρώτο αφού αν και είχε λιγότερες φάσεις τα γκολ ήρθαν. Συγκεκριμένα στο 47’ και με το καλημέρα του β΄ ημιχρόνου ο Κατσαράβα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Άρη και με ωραίο πλασέ στο τετ-α-τετ έκανε το 1-0. Ακολούθησε νέα φάση για τον Εθνικό πάλι με τον Κατσαράβα στο 58’ αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων ολιγώρησε και καθυστέρησε να τελειώσει την φάση. Στο 61’ ήρθε και το δεύτερο γκολ του Κατσαράβα όταν δέχθηκε ωραία μπαλιά από τον Χατζηβασίλη στην πλάτη της άμυνας και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0. Ο επιθετικός μονόλογος του Εθνικού συνεχίστηκε με τον Ζελάγια στο 63’ να σημαδεύει το δοκάρι. Ακολούθως ο τεχνικός του Άρη έκανε πολύ επιθετικό το σχήμα του με σκοπό να μειώσει όμως κάτι τέτοιο δεν επιτευχθεί ενώ η άμυνα του Άρη ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη. Έτσι το παιχνίδι κύλησε με τον Εθνικό να πετυχαίνει σπουδαία νίκη που του δίνει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη ενώ έχει πάει ένα βαθμό πίσω από την Ανόρθωση στην βαθμολογία και παραμένει στην 10η θέση.

Οι εντεκάδες:

Εθνικός Άχνας: Πρότσεκ, Πιντσέλι, Αράμπαλ, Κιπιάνι (76' Κυπριανού), Γκριγκαλάβα, Κατσαράβα (84' Ενέσκου), Χατζηβασίλης (66' Ιλουρίτζε), Σικάρσκι, Φιλίποφ, Κρατσούνοφ, Ζελάγια

Άρης: Γιαννακόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης, Μάρτινς, Μενέντες, Θεοφίλου, Αντωνίου, Κυριάκου (65' Ραντού), Ικάντε (55' Μαραγκουδάκης), Γιούσεφ (77' Φράγκος), Γκονζάλες

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση