ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καρμιώτισσα-Εθνικός Άχνας 5-3: Καταιγίδα και στα γκολ

Σε ένα αγώνα που είχαμε 8 γκολ η Καρμιώτισσα πήρε την νίκη.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Καρμιώτισσα σε ένα αγώνα που είχαμε καταιγίδα από γκολ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του ημιχρόνου και να πάρει την νίκη απέναντι στον Εθνικό. Σε πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες έγινε ο αγώνας. Τρείς ποδοσφαιριστές σημείωσαν δύο γκολ στον αγώνα αυτοί είναι ο Κιπιάνι, ο Αντάμοβιτς και ο Όρντος. Το πιο παραγωγικό ημίχρονο της χρονιάς ήταν το β’ ημίχρονο του αγώνα με 7 γκολ.

Χόρεψαν στην καταιγίδα

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες να παίζουν σε αντίξοες συνθήκες στο μεγαλύτερό του μέρος. Στο 16’ και ενώ είχε ξεσπάσει καταιγίδα ο Εθνικός έβγαλε υποδειγματική αντεπίθεση και με 3 πάσες βρέθηκε στην επίθεση. Ο Κιπιάνι που ήταν ο τελικός παραλήπτης της μπάλας έκανε ωραία ντρίμπλα μέσα στην περιοχή και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Η Καρμιώτισσα αντέδρασε ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 20’ ένα απευθείας φάουλ έφυγε λίγο έξω ενώ στο 25’ ένα γυριστό του Μπαρμπαρό κατέληξε στην αγκαλιά του Πρόσεκ. Στο 30’ ο Κατσαράβα έκανε μακρινό σουτ με τον Καϊρίνο να διώχνει σε κόρνερ. Στο 44’ η Καρμιώτισσα εκτέλεσε κόρνερ ο Ταραλίδης έστρωσε στον Λοκόμπε που όμως δεν κατάφερε να κάνει το σουτ για το 1-1. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου με τον διαιτητή να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και τον Εθνικό να προηγείται.

Καταιγίδα και γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πραγματικά μια καταιγίδα από γκολ αφού οι περισσότερες φάσεις που έκαναν οι δύο ομάδες έγιναν γκολ. Η Καρμιώτισσα μπήκε εξαιρετικά στο β’ ημίχρονο και στο 47’ ο Πάσεκ έβγαλε σέντρα πάρε βάλε στο κεφάλι του Όρντος που έκανε το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα σε παρόμοια φάση ο Όρντος ξανά από σέντρα του Πάσεκ έκανε το 2-1 με πλασέ μέσα στην περιοχή. Ο Κατσαράβα το πήρε προσωπικά και στο 54’ σε ατομική ενέργεια κέρδισε κόντρες και έκανε με πλασέ μέσα από την περιοχή το 2-2. Η Καρμιώτισσα δεν άργησε να απαντήσει ξανά και στο 58’ ο Πόλιανετς με ωραίο κατέβασμα και σουτ έκανε το 3-2. Ο Εθνικός έψαχνε ξανά αντίδραση και στο 67’ ο Κατσαράβα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Καϊρίνο να απομακρύνει στο δοκάρι. Ο Εθνικός ενώ πίεζε βρέθηκε με 2 γκολ πίσω στο σκορ. Στο 74’ ο Αντάμοβιτς σε τετ-α-τετ δεν λάθεψε και έκανε το 4-2. Η ομάδα του Βάλντας Ιβανάουσκας δεν τα έβαλε κάτω και στο 83’ κατάφερε να μειώσει και να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Ο Κατσαράβα έδωσε στον Κιπιάνι και αυτός με σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 4-3. Παρόλα αυτά ο Εθνικός έχασε μεγάλη φάση να ισοφαρίσει στο 88 με τον Καϊρίνο να σώζει σουτ του Ζελάγια. Στην αντεπίθεση ο Αντάμοβιτς σκότωσε το παιχνίδι όταν στο 89’ στο τετ-α-τετ έκανε το 5-3. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα με την Καρμιώτισσα να πετυχαίνει μεγάλη νίκη στο σκορ τόσο σε έκταση όσο και σε σημασία.

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Βοσκανίαν, Ταραλίδης (46' Αρότσα), Γουίλερ, Μπαρμπάρο (68' Βαττής), Αντάμοβιτς, Λοκόμπε, Πόλιανετς, Πάσεκ (Πάντος), Σάλιακας, Όρντος

Εθνικός Άχνας: Πρότσεκ, Στόϊτσεφ, Πιντσέλι, Κιπιάνι, Κατσιαράβα, Ενέσκου (88' Παπαγεωργίου), Κυπριανού, Φιλίποφ, Μουλαζίμης (61' Ιλουρίτζε), Ντόμπνια, Ζελάγια

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση

X