ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ηλία: «Παράθυρο» δανεισμού μεν, δύσκολο δε

Τα δεδομένα για τον Κύπριο διεθνή επιθετικό

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το όνομα του Μάριου Ηλία βρίσκεται πρώτο στην επικαιρότητα μετά και το πολύ καλό ξεκίνημα που έκανε στο πρωτάθλημα. Εφόσον βρισκόμαστε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου… τα σενάρια γύρω από πιθανή μεταγραφή του οργιάζουν.

Η Ομόνοια κινήθηκε δύο φορές για την απόκτηση του Κύπριου φορ κάνοντας επίσημη κρούση στον Εθνικό Άχνας. Η τελευταία μάλιστα προέβλεπε ένα ποσό άνω των 150 χιλιάδων ευρώ και τον Παναγιώτη Ζαχαρίου. Παρόλα αυτά, ο Κίκης Φιλίππου δεν δελεάστηκε από την εν λόγω πρόταση και απάντησε με δεύτερο «όχι» στους «πράσινους» για παραχώρηση του Κύπριου διεθνή φορ.

Φυσικά υπάρχει και ακόμη ένα «παραθυράκι» για να γίνει μεταγραφή του Μάριου σε μεγάλη κυπριακή ομάδα και αυτή μπορεί να γίνει με την μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, ένα τέτοιο ενδεχόμενο μοιάζει απομακρυσμένο και θεωρείται αρκετά δύσκολο να αποχωρήσει υπό ένα τέτοιο καθεστώς από την ομάδα της Άχνας , καθώς ο Κίκης Φιλίππου είχε τους λόγους του για να αρνηθεί τη δεύτερη δελεαστική πρόταση των «πρασίνων».

Ο σημαντικότερος φυσικά λόγος που απάντησε αρνητικά στην Ομόνοια αλλά και ο λόγος που δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον Ηλία να φύγει είναι το γεγονός ότι στην ομάδα της Άχνας πιστεύουν ότι ενδεχόμενη αποχώρηση του τη δεδομένη στιγμή θα αποδυναμώσει σημαντικά το ανταγωνιστικό σύνολο που έχει «χτιστεί».

Ως εκ τούτου, οι ανθρώποι της ομάδας δεν προτίθενται να παραχωρήσουν με την μορφή δανεισμού τον ποδοσφαιριστή και μόνο με μια πολύ καλή από οικονομικής απόψεως πρόταση, θα αφήσουν τον Ηλία να αποχωρήσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση