ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οριστικό: Ο Εθνικός ανακοίνωσε πως ο Ηλία... μένει Δασάκι

Το θέμα με τον Κύπριο φορ θεωρείται και επίσημα λήξαν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τίτλοι τέλους στο σίριαλ Μάριος Ηλία, καθώς με ανακοίνωση του ο Εθνικός Άχνας ενημέρωσε πως ο ποδοσφαιριστής δεν θα μετακινηθεί εν τέλει στην Ομόνοιας, συνεχίζοντας την καριέρα του στο προσφυγικό σωματείο.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Εθνικού Άχνας ενημερώνει για την τελική του απόφαση σχετικά με την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Μάριου Ηλία.

Αρχικά θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι το Σωματείο μας δεν επιδίωξε σε καμία περίπτωση την υπερβολική δημοσιότητα που πήρε το όλο θέμα. Οι δημόσιες τοποθετήσεις του Σωματείου και των εκπροσώπων του ήταν λιγοστές και σύντομες δίνοντας χρόνο και χώρο στις διαπραγματεύσεις να ξεκαθαρίσουν.

Η απόφαση του Δ.Σ. είναι όπως ο ποδοσφαιριστής παραμείνει στην ομάδα μας με μοναδικό γνώμονα το καλό του Σωματείου και την εκπλήρωση των στόχων της φετινής χρονιάς.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει παρθεί συλλογικά και μετά από πολλές προσπάθειες για εξεύρεση συμφωνίας δίκαιης για όλες τις πλευρές.
Παρά το γεγονός ότι οι δύο πλευρές δεν καταλήξαμε σε συμφωνία, ο σεβασμός και η εκτίμηση μας προς το Σωματείο της Ομόνοιας είναι δεδομένοι.

Για το Σωματείο μας η συγκεκριμένη υπόθεση θεωρείται λήξαν και επικεντρωνόμαστε πλέον στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό πρωτάθλημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Εθνικός Άχνας: Τελευταία Ενημέρωση