ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού προχωράει κανονικά, λέει η Κυβέρνηση

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Προεδρικό υπό τον Πρόεδρο με τη συμμετοχή του ΚΟΑ, του Γεν.Ελεγκτή και της Γενικής Λογίστριας

Newsroom Κ, Αθήνα

Με τις πρακτικές λύσεις που δίνει ο ΚΟΑ στα προβλήματα που προέκυψαν στην ανέγερση του γηπέδου της Λεμεσού και μετά το προσωπικό ενδιαφέρον του Προέδρου της Δημοκρατίας το έργο προχωράει κανονικά, διαβεβαίωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Προεδρικό υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για το γήπεδο της Λεμεσού, με τη συμμετοχή της ηγεσίας του ΚΟΑ, του Γενικού Ελεγκτή και της Γενικής Λογίστριας.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη ο κ. Προδρόμου διαβεβαίωσε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει προσωπικό ενδιαφέρον για αυτό το έργο. «Είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα να έχει και η Λεμεσός το γήπεδο της και βεβαίως, παρά τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, το έργο θα προχωρήσει κανονικά», είπε.

Ο κ. Προδρόμου σημείωσε πως το ενδιαφέρον του Προέδρου είναι για να βοηθήσει και πως μέσα από τις λύσεις που δίνει ο ΚΟΑ αυτή τη στιγμή, σε συνεργασία με όλους τους εταίρους το έργο θα προχωρήσει.«Είμαστε βέβαιοι ότι με τις πρακτικές λύσεις που δρομολογούνται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έμεινε ευχαριστημένος και όλοι οι πρωταγωνιστές θα συνεχίσουν, ώστε η Λεμεσός να αποκτήσει το γήπεδο της χωρίς καθυστερήσεις – αυτή είναι η προσπάθεια μας – και βεβαίως στα πλαίσια του έργου που έχει προϋπολογιστεί», είπε.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης είπε ότι έχουν συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν το νέο γήπεδο Λεμεσού και διαβεβαίωσε και καθησύχασε τον κόσμο ότι έχουν δοθεί λύσεις σε κάποια προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

«Είναι διαχειρίσιμα και προχωρούμε σύμφωνα με τα όσα έχουν συζητηθεί στη σύσκεψη αυτή, στην οποία παρέστησαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, και οι εργολάβοι και οι μελετητές και φυσικά η αναθέτουσα Αρχή στην παρουσία Γενικού Ελεγκτή και Γενικής Λογίστριας. Θεωρούμε ότι ήταν μια εξόχως σημαντική συνάντηση αυτή που συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τον ευχαριστούμε για το προσωπικό ενδιαφέρον για το γήπεδο και πλέον έχει καθαρίσει ο δρόμος και βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ καλή πορεία», είπε.

Ερωτηθείς πού είναι αυτά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι ήταν κυρίως τεχνικά, χαρακτηρίζοντας τα όμως διαχειρίσιμα. «Αφορούσαν τα μπάζα που βρέθηκαν εκεί και υπάρχει η λύση ασφαλώς, καθώς και κάποια θέματα που αφορούσαν τις μελέτες και τα οποία θεωρούμε ότι έχουν επιλυθεί», πρόσθεσε.Ερωτηθείς αν με αυτά τα προβλήματα αυξάνεται το κόστος ανέγερσης του γηπέδου, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι δεν τίθεται θέμα αύξησης του κόστους σε καμιά περίπτωση. «Αισθανόμαστε ότι οι λύσεις που έχουν δοθεί είναι τεχνικής φύσης και δεν αφορούν το οικονομικό κομμάτι», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση γιατί συγκάλεσε τη σύσκεψη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εφόσον το θέμα ήταν δευτερευούσης σημασίας, είπε ότι «τον Πρόεδρο τον ανησύχησαν κάποια δημοσιεύματα».

Ερωτηθείς αν έχουν τεθεί χρονοδιαγράμματα για την επίλυση των θεμάτων που προανέφερε, ο κ. Μιχαηλίδης είπε ότι σαφώς έχουν τεθεί χρονοδιαγράμματα, τα οποία θα ακολουθήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.

Στο θέμα του αιτήματος της Ομόνοιας για παραχώρηση του Μακαρίου Σταδίου και ερωτηθείς αν θα υπάρξει θετική προσέγγιση από πλευράς ΚΟΑ είπε πως σήμερα ακολουθεί συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και θα συζητήσει το θέμα του γηπέδου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ, Αθήνα

Σχόλια αναγνωστών

Ένταση μεταξύ Βρετανίας-ΕΕ λόγω καθυστέρησης στα εμβόλια της AstraZeneca

«H ipokrisia tis EE se olo tis to megaleio... apo to 2016 katigorousate ton Trump gia protectionism kai ...»
Gq5yc6  |  11:22

Πρόεδρος: Με διάγγελμα ανακοινώνει μέτρα κατά διαφθοράς

«Aν ο Αναστασιάδης παραδεχτεί ότι είναι μέρος της διαφθοράς, θα τον παραδεχτώ! »
ΑΚΑ  |  10:08

Αδάμος Αδάμου: Κλείνει ο κύκλος μου στη βουλή, όχι όμως στην πολιτική

«Γιατρέ, αν δεν το αντιλήφθηκες ακόμη ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, σε έχει μέσα στα αναλώσιμα. »
ΑΚΑ  |  10:07

Αρχιεπίσκοπος:Ο Ούγγρος πήρε διαβατήριο-Όταν ήταν ο Βενιαμίν δεν μου χαλούσε χατίρι

«Ό,τι και να πει και να δηλώσει αυτός ο άνθρωπος, δεν γείνεται πιστευτός.»
ΑΚΑ  |  10:02

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης

Κουλούρια..

Σ' ένα παιγνίδι μη ποιοτικό ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση πήραν ισοπαλία που μοιάζει με αυτό που λέμε… μήτε κρύο μήτε ζέστη
Newsroom 24sports
 |  ΑΠΟΕΛ