ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κοντός: «Θα αποσυρθούμε από το κύπελλο αν αποφασίσουν για κεκλεισμένων»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο υπεύθυνος του πετοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Μάκης Κοντός, ο οποίος αναφέρθηκε στο θέμα μη αστυνόμευσης του τελικού κυπέλλου ανδρών στο βόλει, από το ποιον θα παρθεί η τελική απόφαση διεξαγωγής του, για την θέση της δικής του ομάδας αλλά και της Ομόνοιας, καθώς επίσης και τις δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την απόφαση της αστυνομίας σχετικά με τον τελικό κυπέλλου στο βόλει: «Αυτό το θέμα προέκυψε από τα επεισόδια στο μπάσκετ. Σήμερα μας κάλεσαν σε έκτακτη σύσκεψη στην Λάρνακα όπου εκεί ήταν η αστυνομία, η Ανόρθωση, η Ομόνοια, η ομοσπονδία, ο υπεύθυνος του Κιτίου αλλά και ασφάλειας. Σήμερα μας είπαν να εκδώσουμε πιο λίγα εισιτήρια. Από εφτακόσια τρακόσια. Δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοια διαχείριση γιατί τα πουλήσαμε όλα σαν Ανόρθωση. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη εφόσον μετά το σολντ άουτ που κάναμε δεν μπορούμε να καθορίσουμε ποιοι θα έρθουν γήπεδο. Αυτό θα είναι χτύπημα για το τμήμα μας αλλά και για το άθλημα».

Για την στάση της Ομόνοιας: «Η Ομόνοια προς τιμήν της με τον εκπρόσωπο τους είπαν ότι θα μείνουν στα τετρακόσια εισιτήρια. Από την δική μας επιμονή η Ομόνοια επειδή δεν τα πούλησε όλα τα εισιτήρια είπε να πέσει στα τετρακόσια και αυτή την πρόταση επικρότησε και η ομοσπονδία».

Για το ποιος θα αποφασίσει για την τύχη του τελικού: «Η αστυνομία φοβάται για τυχόν επεισόδια. Μας είπαν ότι θα σταλεί επιστολή στο αρχηγείο και εκείνο θα αποφασίσει για το αν θα γίνει ο αγώνας».

Για την πρόταση της Ανόρθωσης: «Εμείς κάναμε πρόταση να πάει ο τελικός στο Σπύρος Κυπριανού και μας είπαν δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός. Αν είναι ποτέ δυνατόν να μας λένε κάτι τέτοιο, για ένα γήπεδο όπου δαπανήθηκαν πολλά εκατομμύρια αλλά και θα δαπανηθούν ενόψει του Ευρωμπάσκετ».

Για το αν υπάρχει στα κλειστά γήπεδα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης: «Σε κανένα κλειστό γήπεδο δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Στο Ελευθερία προνοεί να υπάρχει λόγω χωρητικότητας αλλά αυτό δεν γίνεται».

Για το θέμα ταυτοποίησης: «Όπως προνοείται σε όλα τα κλειστά γήπεδα η ταυτοποίηση θα γίνει στο γήπεδο».

Για το πότε θα παρθεί η απόφαση από το αρχηγείο: «Δεν ξέρω πότε θα παρθεί η απόφαση του αρχηγείου. Αναμένουμε και εμείς έτσι ώστε να ξέρουμε αν θα γίνει ο τελικός. Φέτος έγιναν αγώνες με τους οργανωμένους μας στο βόλει και δεν έγινε το παραμικρό».

Για την πρόταση της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας για το θέμα των στιούαρτς: «Εμείς μαζί με την Ομόνοια θέσαμε ένα πλάνο να υπάρχουν 60 στιούαρτς σε αγώνα 1400 οπαδών. Στο Ελευθερία αμφιβάλλω αν υπήρχαν για το final four στο μπάσκετ».

Για το αν είναι ο τελικός στο βόλει υψηλού κινδύνου αλλά και το τι γίνεται με την κάρτα φιλάθλου: «Αναφέρθηκε στην σύσκεψη ότι ο αγώνας μας με την Ομόνοια είναι υψηλού κινδύνου. Εμείς, η Ομόνοια και οι άλλες μεγάλες ομάδες έχουμε κόσμο. Έγινε η κάρτα φιλάθλου και πάλι δεν λειτουργεί τίποτα. Που πάνε τα λεφτά του κόσμου… τι κράτος είμαστε»; 

Για τις δηλώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας αλλά και το πώς διατέθηκαν τα εισιτήρια της Ανόρθωσης: «Ο πρόεδρος έχει δικαίωμα να πει όλα αυτά αλλά έχει και υποχρεώσεις. Δεν μπορεί να τιμωρούνται οι απλοί πολίτες για μία μάζα. Αν είναι έτσι τότε να κλείσουν και τους δρόμους επειδή κάποιοι τρέχουν με 150 χιλιόμετρα. Εμείς από τα 700 εισιτήρια δώσαμε μόνο τα 250 στους οργανωμένους. Τα υπόλοιπα εισιτήρια δόθηκαν σε οικογένειες».

Για τυχόν απόφαση να γίνει ο τελικός κεκλεισμένων των θυρών: «Αν σε περίπτωση η απόφαση είναι να γίνει κεκλεισμένων ο τελικός τότε θα αποσύρουμε την ομάδα από τον τελικό κυπέλλου. Πρέπει να σέβονται τον κόσμο της Ανόρθωσης αλλά και όλων των ομάδων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση