ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα Σαλαμίνα: Αυξημένα καθήκοντα... για Γιάννη Θεοδώρου

Η λύση μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Λάζου ήρθε ξανά εκ των έσω

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εξέλιξη προκύπτει στη Νέα Σαλαμίνα, αφού όπως πληροφορούμαστε πάρθηκε οριστική απόφαση αναφορικά με το ποιοι αναλαμβάνουν το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Πέρσι, το «κτίσιμο» του ρόστερ ανατέθηκε στον προπονητή, Χριστόδουλο Χριστοδούλου μαζί με τους Δημήτρη Λάζο (επικεφαλής ποδοσφαιρικού τμήματος) και Γιάννη Θεοδώρου (αθλητικός διευθυντής). Φέτος, μετά την αποχώρηση του δεύτερου η τριάδα αυτή μετατρέπεται σε δυάδα, με τον Θεοδώρου να κερδίζει ψήφο εμπιστοσύνης μέσω της σκληρής προσπάθειας των προηγούμενων χρόνων και να αναλαμβάνει ουσιαστικά περισσότερα καθήκοντα, αφού ταυτόχρονα θα είναι και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Με αυτόν τον τρόπο η λύση μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Λάζου έρχεται για άλλη μια φορά εκ των έσω από πλευράς «ερυθρολεύκων». Στην ομάδα της Αμμοχώστου αποφάσισαν να δώσουν συνέχεια σε μια τακτική που επιλέγουν τα τελευταία χρόνια κι έως τώρα τους δικαιώνει. Να πλαισιώνουν δηλαδή σημαντικά πόστα με ανθρώπους που ήταν από πριν στην ομάδα. Κάπως έτσι ο Γιάννης Θεοδώρου είχε πάρει πέρσι τη θέση του Μάκη Παπαϊωάννου, αλλά και ο κ. Χριστοδούλου εκείνη του Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Υπενθυμίζουμε πως ο Θεοδώρου βρίσκεται στο προσφυγικό σωματείο από το 2021 όταν τότε ανέλαβε αρχικά καθήκοντα γενικού διευθυντή. Σημειώνεται ακόμη πως είναι πτυχιούχος Football Studies and Business του Πανεπιστημίου Southampton Solent και ότι πραγματοποίησε το μεταπτυχιακό του στο Middlesex University London και συγκεκριμένα στο κλάδο MSc Sport Performance Analysis. Επιπρόσθετα, προτού επιστρέψει στα πάτρια εδάφη φρόντισε να αποκτήσει εμπειρία από το εξωτερικό, διότι έχει εργαστεί στη Γουλβς, αλλά και στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Εθνικής Αγγλίας.

Από εκεί και πέρα, όπως γράψαμε ξανά ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ίσως και σήμερα (02/05) μπορεί να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ντουρμισάι, με τον Μιγκελίτο μεταξύ άλλων να παίρνει σειρά. Ελάχιστα είναι τα ερωτηματικά  σχετικά με αυτούς που θα παραμείνουν, ενώ όπως είπαμε ξανά οι πλείστοι Κύπριοι θα συνεχίσουν στα «ερυθρόλευκα».

Στο πεδίο των μεταγραφών, κάποιοι στόχοι σε θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα έχουν ήδη κλειδώσει και αυτό που απομένει είναι να προκύψει συμφωνία. Βέβαια χρόνος υπάρχει μπόλικος, καθώς να μην ξεχνάμε ότι επίσημα το μεταγραφικό παζάρι αρχίζει σε ένα μήνα!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση