ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα: «Μπερδεύτηκαν» με τους Πειραιώτες

Ο Θουκής Θουκυδίδης αναφέρθηκε στους λόγους που «χάλασε» η μεταγραφή του Κωστή και άφησε παράθυρο για την πώληση του στο μέλλον

Newsroom 24sports

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» Θουκής Θουκυδίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολυσυζητημένη περίπτωση του Γιάννη Κωστή.

Άφησε ανοιχτό παράθυρο για την πώληση του στο μέλλον

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας σημείωσε ότι υπήρχαν ασάφειες στην πρόταση του Ολυμπιακού όσο αφορά το τι θα ίσχυε με το μπόνους των συμμετοχών, σε περίπτωση που ο παίκτης δινόταν δανεικός σε άλλη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το λόγο που «χάλασε» η μεταγραφή του Κωστή: «Επειδή υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα τα οποία ουδόλως ανταποκρίνονται στην αλήθεια θέλω να σας πως δυο πράγματα με λίγα λόγια. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ολυμπιακό για το ενδιαφέρον που έδειξε για τον Γιάννη Κωστή. Από την πλευρά μας δεν υπάρχει κάτι το αρνητικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μπορεί να ανοίξει ξανά το ίδιο θέμα στο μέλλον. Πρέπω να πω ότι το θέμα του Κωστή δεν κατέληξε για τον εξής λόγο. Το ποσό το οποίο συζητούσαμε για να γίνει η μεταγραφή, προνοούσε ένα ποσό σε λεφτά και ένα άλλο ποσό αναφορικά με τις συμμετοχές του. Δεν ήταν σαφές το τι ίσχυε με τις συμμετοχές σε περίπτωση που ο παίκτης δινόταν δανεικός σε άλλη ομάδα.

Η εκπλήρωση αυτού του όρου για μας σαν Νέα Σαλαμίνα ήταν σημαντικό για να πάρουμε το δεύτερο μέρος του ποσού. Σε αυτό το σημείο είχαμε διαφωνία και έτσι θεωρήσαμε σωστό να μην προχωρήσουμε στην υπογραφή της συμφωνίας, δεδομένου ότι υπήρχε μια ασάφεια ως προς τι εννοούμε συμμετοχή και αν ο παίκτης έφευγε δανεικός, εάν θα μετρούσαν οι συμμετοχές του ή όχι. Ο Ολυμπιακός ήθελε να μετρά η συμμετοχή εάν ο παίκτης αγωνιζόταν για 20 λεπτά και πάνω ενώ εμείς λέγαμε να μετρά συμμετοχή με το που μπαίνει στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τα λεπτά που θα αγωνιζόταν. Το θέμα της συμμετοχής το λύσαμε σε κάποιο βαθμό μετά από συζητήσεις. Όμως εάν ο παίκτης έφευγε δανεικός από τον Ολυμπιακό και πήγαινε σε άλλη ομάδα, σε αυτό το θέμα υπήρχε η διαφωνία όσο αφορά τις συμμετοχές.

Αν εκπληρωνόταν αυτός ο όρος θα είχαμε ένα σεβαστό ποσό. Ο Ολυμπιακός μας έστειλε στις 21/8 κάποια συμφωνητικά έγγραφα τα οποία ήταν και τα τελικά. Το Σάββατο 24/8 το ΔΣ συνήλθε έκτακτα και αποφασίσαμε ότι δεν θα κάνουμε δεκτά αυτά τα συμφωνητικά της μεταγραφής και απαντήσαμε αρνητικά σε αυτό το θέμα. Η απόφαση ήταν ομόφωνη από το διοικητικό συμβούλιο. Αυτή είναι η αλήθεια».

Για την αντίδραση του Κωστή: «Του ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Ο Κωστή είναι ένα ώριμο και σοβαρό παιδί. Κατάλαβε τη θέση της ομάδας. Συνεχίζει τις προπονήσεις του κανονικά. Το μυαλό του είναι στη δική του απόδοση. Αν έρθει οποιαδήποτε πρόταση μελλοντικά, θα τη συζητήσουμε. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα έρθουν προτάσεις για τον Γιάννη».

Αν έγινε βολιδοσκόπηση από ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια για Κωστή: «Αυτά τα πράγματα δεν στέκουν. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε επίσημη πρόταση».

Αν θα γίνει κι άλλη προσθήκη: «Νομίζω ότι έχει κλείσει το θέμα των μεταγραφών. Έχουμε αρκετούς παίκτες. Είμαι αισιόδοξος ότι σύντημα η ομάδα θα επανέλθει στις επιτυχίες».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση

X