ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα: Της φταίει το κακό της το κεφάλι

Η ήττα έφερε μεγάλη απογοήτευση, ενώ δεν υπάρχουν έξωθεν δικαιολογίες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Πλήρης απογοήτευση. Αυτό επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα από τη Δόξα. Εκεί που όλοι περίμεναν τη νίκη για να προχωρήσει σε τροχιά εξάδας, ήλθε η ήττα που διατήρησε την ομάδα στα χαμηλά. Το ματς ακολούθησε την πεπατημένη των συναντήσεων της αγωνιστικής.

Κοντός ψαλμός αλληλούια. Η Νέα Σαλαμίνα έχασε γιατί με την εικόνα της δεν έδειξε ότι μπορούσε για κάτι καλύτερο. Μέσα στο γήπεδο της δεν κατάφερε να επιβάλει ρυθμό στον αντίπαλο. Άλλωστε δεν –έδειξε να – επιδιώκει να παίξει ποδόσφαιρο επιβολής.

Επίσης με βάση τα πεπραγμένα οι αλλαγές που έγιναν δεν βοήθησαν την ομάδα. Αποχώρησε ο Ιωάννης Κωστή που περνά ντεφορμάρισμα, αλλά η επιλογή του Αλιστάιρ Ρέινολντς δεν βοήθησε Ίσως η προώθηση του Μπενζιαμάν Λαμπό, ( κάποιες φορές επιχειρούσε προωθήσεις με δική του πιθανότατα πρωτοβουλία), στο κέντρο με την ταυτόχρονη τοποθέτηση του νεοαποκτηθέντα Nτέιβιντ Ροντρίγκες –που αφήνει καλές εντυπώσεις στις προπονήσεις, ενώ και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι θετικές- στο κέντρο της άμυνας.

Επίσης ο Θεοδόσης Σιαθάς μπήκε αργά στο ματς και σε μια θέση που δεν του ταιριάζει. Ο μικρός είναι winger.

Ο ισχυρισμός δεν είναι ότι αν οι αλλαγές γίνονταν αλλιώς, η Νέα Σαλαμίνα θα κέρδιζε. Όμως –αυτό δεν είναι ισχυρισμός αλλά πραγματικότητα- οι αλλαγές που έγιναν, αποδεδειγμένα δεν πρόσφεραν έστω και κάτι που να τείνει προς τη βελτίωση της λειτουργίας της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση