ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέα Σαλαμίνα: Το πλάνο με Μιχαήλ... και η στροφή στην επίθεση

Πως προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Επίσημη μορφή πήρε τελικά το ενδιαφέρον της Νέας Σαλαμίνας για τον Αλέξανδρο Μιχαήλ κάτι για το οποίο ενημερώσαμε πριν από σχεδόν δυο μήνες.

Ο Κύπριος αμυντικός έφυγε από την Πάφο μετά από τρία χρόνια, μετρώντας αυτό το διάστημα μόλις 13 συμμετοχές. Συνεπώς, στους «ερυθρόλευκους» πηγαίνει με ξεκάθαρο στόχο να δει τον αγωνιστικό του χρόνο να αυξάνεται, ευελπιστώντας σε σαφώς περισσότερες ευκαιρίες.

Όσον αφορά το πλάνο για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή… μιλάμε για μια κίνηση που σχετίζεται με τη διαχρονική πρόθεση για εμπιστοσύνη στον Κύπριο παίκτη. Ο άλλοτε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων έδειξε πως έχει την προοπτική για να βελτιωθεί σημαντικά και εκεί ποντάρει η ομάδα της Αμμοχώστου. 

Η φυσική θέση του ύψους 1,93μ. αμυντικού είναι εκείνη του αριστερού στόπερ, ωστόσο μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ (εκεί αγωνιζόταν στην Πάφο). Στο προσφυγικό σωματείο προορίζεται, σε πρώτο χρόνο, ως παίκτης που δίνει βάθος στο κέντρο της άμυνας (η ιεραρχία θα ξεκαθαρίσει στην πορεία), αλλά και ως ο αναπληρωματικός του Λέτσιακς.

Αναφορικά με το τι ακολουθεί... εκείνο που μαθαίνουμε είναι πως δεδομένα θα αποκτηθεί ακόμη ένας στόπερ, ανεξαρτήτως της τελικής έκβασης των διαπραγματεύσεων με τον Ντιακιτέ.

Από εκεί και πέρα, το επόμενο διάστημα θα δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, όπου στόχος είναι η απόκτηση ακραίου επιθετικού, επιτελικού μέσου και επιθετικού. Να προσθέσουμε επίσης πως ο Μιχαήλ δεν θα είναι ο μοναδικός πολυθεσίτης που θα αποκτηθεί (κάτι ανάλογο θα γίνει και στην επίθεση δηλαδή), την ίδια ώρα που γίνονται προσπάθειες για υπογραφή τερματοφύλακα που θα πλαισιώνει τους Μελίσσα και Καλανίδη.

Αναμφίβολα, ο σχεδιασμός στη Νέα Σαλαμίνα κινείται με πολύ γοργούς ρυθμούς, αφού πέντε μέρες μετά την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου έχει (σχεδόν) ολοκληρωθεί το κομμάτι με τις ανανεώσεις κι ενώ τα πλείστα κενά στην άμυνα έχουν καλυφθεί. Οι προσπάθειες ωστόσο για περεταίρω ενίσχυση είναι σε εξέλιξη και σύντομα θα έχουμε κι άλλες μεταγραφές.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση