ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Της μένουν 24 λεπτά

Θα προσπαθήσει σε αυτό το διάστημα να αλλάξει τα δεδομένα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι σημερινός αγώνας της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta μεταξύ Ομόνοιας Λευκωσίας - Νέας Σαλαμίνας στο Στάδιο ΓΣΠ, μετά από απόφαση του διαιτητή διακόπηκε στο 66ο λεπτό λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου από τη συνεχόμενη βροχόπτωση.

Με βάση την Προκήρυξη, ο αγώνας θα συνεχιστεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 από το χρονικό σημείο της διακοπής με το ίδιο φύλλο αγώνα. Στο χρονικό σημείο της διακοπής η Νέα Σαλαμίνα προηγείτο στο σκορ με 1-0».

Με αυτήν την ανακοίνωση η ΚΟΠ…έριξε αυλαία στα χθεσινά διαδραματισθέντα.

Το ματς στο ΓΣΠ διακόπηκε λόγω ανωτέρας βίας –η μεγάλη ποσότητα νερού που μαζεύτηκε στο χορτάρι δεν επέτρεψε τη συνέχιση του αγώνα με το διαιτητή Κυριάκο Αθανασίου να λαμβάνει την απόφαση για τη διακοπή.

Οση ώρα παίχτηκε μπάλα -υπήρχε δυσκολία στις κινήσεις των παικτών λόγω του ότι το τερέν ήταν βαρύ και λόγω της βροχής που έπεφτε κατά διαστήματα- η Ομόνοια δεν παρουσιάστηκε όπως έπρεπε. Επιθετικά δεν είχε ένταση στο παιχνίδι της ενώ ανασταλτικά ήταν ανεπαρκής αφού δεν υπήρχε η κατάλληλη σύνδεση μεταξύ των γραμμών. Το βρεγμένο τερέν ενδεχομένως να αποτελεί δικαιολογία. Τέλος πάντων. Από τη στιγμή που δεν συμπληρώθηκε το ματς δεν μπορεί να διατυπωθεί ολοκληρωμένη άποψη.

Το ματς συνεχίζεται σήμερα. Στα 24’ που μένουν και στον επιπρόσθετο χρόνο που αναμένεται να υπάρξει η Ομόνοια καλείται να αλλάξει τα δεδομένα και να πάρει τη νίκη. Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Οι ομάδες συνεχίζουν με το ίδιο φύλλο αγώνος. Από πλευράς Ομόνοιας τα δεδομένα είναι  τα ακόλουθα:

Ουζόχο, Μάθιους, Γιούστε, Μπρούνο, Κασάμα, Λέζιακς, Ανσαριφάρντ (54′ Χούπερ), Ζαχαρίου, Λανγκ, Χαραλάμπους, Μπεζούς (54′ Παπουλής).

Στον πάγκο: Παναγή, Λοϊζου, Μπάρκερ, Κίτσος, Μπασιρού, Παναγιώτου, Μίλετιτς, Βενιζέλου, Σάββα, Κακουλλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση