ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θουκής Θουκυδίδης: «Αυτά ισχύουν για Βεσελόφσκι, Κύπρο Χριστοφόρου και Τιάγκο»

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας τοποθετήθηκε για όλα τα θέματα

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική αθλητική εκπομπή της Cytavision "Ώρα για μπάλα", όπου μίλησε για όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αναλυτικά τι είπε στους Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη και Γιώργο Σαββίδη:

Για την φετινή σεζόν: "Το παραδεχόμαστε και εμείς, το λέει και όλος ο κόσμος. Αυτή η χρονιά δεν ήρθε τυχαία. Από το 2011 και μετά θέσαμε κάποιους στόχους πως η ομάδα θα πρέπει να αναπτύξει ένα πλάνο. Παραμονή στην πρώτη κατηγορία και οικονομική εξυγίανση. Η Νέα Σαλαμίνα εκπέμπει υγεία αγωνιστικά, οικονομικά είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Ευχαριστούμε όλους όσους βρίσκονταν στα ΔΣ από το 2011. Όλα αυτά εγιναν κατορθωτά με την βοήθεια των Σαλαμιναίων. Αυτά τα ποσά μας επιτρέπουν να βελτιώνουμε τα οικονομικά μας."

Για τους στόχους και τα οικονομικά: "Μέχρι πέρσι είχαμε ελλειμματικούς προϋπολογισμούς. Φέτος οι παίκτες μας είναι πληρωμένοι μέχρι και τον Μάρτιο. Αυτό το υπερηφανευόμαστε. Αυτό δεν σημαίνει πως ξοφλήσαμε τα χρέη. Υπάρχουν χρέη προς τράπεζες και κράτος. Δεν θα κάνουμε ανοίγματα πέραν των δυνάμεων μας. Έχουμε θέσει το μπάτζετ για τη νέα σεζόν, μιλώντας με τον προπονητή μας. Θα είναι αυξημένος ελαφρά, αλλά μέχρι εκεί που μπορούμε. Γίνεται μια πολύ καλή ομαδική εργασία και ο καθένας έχει τις ευθύνες του. Η Νέα Σαλαμίνα είναι σωματείο, όχι εταιρεία και αυτό έχει την σημασία του. Το μπάτζετ της Νέας Σαλαμίνας δεν ξεπερνά το εκατομμύριο με όλα μέσα".

Για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη: " Είναι άψογος επαγγελματίας, πίεσε ούτως ώστε να φτιαχτεί το προπονητικό μας και θέλουμε να φτιάξουμε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο. Υπάρχει ανάγκη για αναβάθμιση των υποδομών. Δεν επεμβαίνει κανείς στο έργο του, έχει το δικαίωμα να φτιάξει την ομάδα όπως την θέλει. Κατανόησε τι μπορούσαμε να του δώσουμε, όταν ανέλαβε. Συνεργαζόμαστε πολύ καλά και αυτός θέλει οι παίκτες να πληρώνονται στην ώρα τους. Ένα καλό προπονητικό τιμ βρίσκει τους παίκτες που χρειάζονται με χαμηλό μπάτζετ. Οκτώ ομάδες έχουν περισσότερο μπάτζετ από μας και είμαστε περήφανοι για το τι κάνουμε. Είναι αυτονόητο πως μένει μαζί μας ο Σάββας, έχουμε ήδη μιλήσει για το μπάτζετ".

Για τους νεαρούς Κύπριους: "Χρησιμοποιούμε πάντοτε νεαρούς Κύπριους από την Ακαδημία μας, κάνουμε σωστή δουλειά και φιλοδοξούμε να έχουμε περισσότερους τα επόμενα χρόνια. Ο προπονητής μας είναι ενήμερος και θέλει να "βγάλει" ποδοσφαιριστές ικανούς για να προσφέρουν".

Για τους Βεσελόφσκι και Τιάγκο: " Ο Βεσελόφσκι ζήτησε ένα ποσό που αδυνατούμε να του προσφέρουμε. Απάντησε αρνητικά στην πρόταση μας. Τον θέλουμε να μείνει στην ομάδα, αλλά βάλαμε όρια. Τα δεδομένα είναι εκεί. Στον Τιάγκο κάναμε την πρόταση μας και περιμένουμε την απάντηση του".

Για Κύπρο Χριστοφόρου: "Θέλουμε τον Κύπρο Χριστοφόρου στην ομάδα και πιστεύω ότι θα τα βρούμε με τον ΑΠΟΕΛ»

Για την Νέα Σαλαμίνα γενικότερα: "Η Νέα Σαλαμίνα δεν είναι μόνο ένα αθλητικό σωματείο. Έχουμε κόσμο παντού. Έχουμε χάσει την συνοχή μας με την εισβολή με την πόλη μας και την ομάδα μας. Οι νεότερες γενιές δεν το έχουν ζήσει αυτό. Η επιστροφή στην πόλη μας είναι μια συνειδητή πράξη για μας. Κάναμε εκδηλώσεις για τα 70χρονα μας και έχουμε τονίσει την ανάγκη επιστροφής. Έχουμε καλές σχέσεις με όλα τα προσφυγικά σωματεία. Εάν η λύση δεν γίνει, τότε μακροπρόθεσμα θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Όλοι αντιμετωπίζουμε πρόβλημα."

Για το πρωτάθλημα γενικότερα και την κάρτα: "Μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη οπαδών. Δεν μπορώ να παίζω τον ΑΠΟΕΛ και να έχω 300 άτομα στην κερκίδα! Αυτό το θέμα με την κάρτα είναι το τελικό χτύπημα στην μη προσέλευση φιλάθλων στα γήπεδα. Πρέπει να δούμε το θέμα της κάρτας με περισσότερη ωριμότητα".

Για το όραμά του: "Είναι να διατηρήσω την ομάδα σε πολύ καλή κατάσταση. Στερηθήκαμε τίτλους στο παρελθόν. Κάναμε λάθη πολλά. Θέλουμε να ανεβάσουμε τη Νέα Σαλαμίνα σε πρωταγωνιστική πορείαμκαι να σταθεροποιηθούμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να εκπέμπει υγεία, ήθος και να την χαίρεται ο κόσμος μας. Θέλουμε και τίτλους, αλλά σιγά σιγά. Θέλουμε να προβάλουμε και το αθλητικό ιδεώδες. Αθόρυβα ασχολούμαστε και με πολλά άλλα θέματα. Θέλουμε να έχουμε και μεγάλο κοινωνικό έργο".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση

X