ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ξέσπασμα Νέας Σαλαμίνας για κορωνοϊό: «Πιστεύετε είναι δίκαιο;»

Λύγισε ο σύλλογος της Αμμοχώστου από τα πολλά κρούσματα που εντοπίστηκαν

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Νέα Σαλαμίνα σ’ ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, μιας και οι «Ερυθρόλευκοι» είχαν βαρύ rotation ένεκα και της περιπέτειας που πέρασαν με τον κορωνοϊό. Μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός του Πάμπου Χριστοδούλου, Χριστόδουλος Χριστοδούλου μίλησε για τον αγώνα. τις ιδιαιτερότητες και ξέσπασε για την κατάσταση.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη δίκαιη νίκη. Για να προλάβω κάποιες ερωτήσεις προβήκαμε σε πολλές αλλαγές γιατί κάναμε εξετάσεις και οι παίκτες ήταν καταπονημένοι. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε τις αλλαγές παρά το γεγονός πως ξέραμε ότι θα είναι μεγάλος ο αντίπαλος. Έχουμε μπροστά μας δυο σημαντικούς αγώνες και πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτούς. Έχουμε εμπιστοσύνη και στα παιδιά που έπαιξαν αλλά δεν είχαν λεπτά πάνω τους και θα μας βοηθήσουν. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές και καταλαβαίνεται πως μετά από 25 μέρες αποχής πρέπει να διαχειριστούμε 5 παιχνίδια σε 16 μέρες και δεν είναι εύκολο. Θα δώσουμε τα πάντα για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο κόσμος να μείνει δίπλα μας, καταλαβαίνουμε πως υπάρχει ανησυχία αλλά πρέπει να μείνει δίπλα μας».

Πότε θα είναι οι παίκτες έτοιμοι: «Στις επόμενες εβδομάδες δεν μπορούν οι παίκτες να είναι στο 100%. Δεν είναι εύκολο να ανεβάσεις ρυθμούς, αερόβιο κλπ για να ανεβάσεις τη φυσική κατάσταση. Πας σε προπονήσεις συντήρησης και ευελπιστούμε πως αν καταφέρουμε να πάρουμε τα παιχνίδια και με τη ψυχολογία στη διακοπή θα ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Παίζουμε σήμερα, αύριο συντήρηση, και Τετάρτη παίζουμε και πάλι. Πως θα ανεβάσουμε ρυθμούς; Θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση, δεν είναι εύκολο δεν είναι μηχανές».

Θα προλάβουν οι παίκτες που έμειναν έξω: «Σίγουρα. Γι’ αυτό το κάναμε, για να έχουμε τις παίκτες μας σε καλή κατάσταση».

Για το αν η αντιμετώπιση της Νέας Σαλαμίνας ήταν δίκαιη; «Θα απαντήσω με ερώτηση; Εσείς πιστεύεται ότι ήταν δίκαιο; Δεν κατηγορώ κάποιο γιατί ξέρω υπάρχουν κύπελλα και πρέπει να τελειώσουν τα πρωταθλήματα αλλά 5 αγώνες σε 16 αγώνες δεν μπορούμε να τους διαχειριστούμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Νεα Σαλαμίνα: Τελευταία Ενημέρωση