ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέο σενάριο για την αύξηση

Το σκηνικό που θα παιχτεί σήμερα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά τις χθεσινές εξελίξεις και τις συναντήσεις που υπήρχαν πρώτα στο προεδρικό και αργότερα στα γραφεία της ΚΟΠ, έχει ξεκαθαρίσει το σκηνικό και ουσιαστικά η σημερινή συνεδρία του ΔΣ της ομοσπονδίας μοιάζει τυπικής διαδικασίας.

Η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος θα πάρει επίσημο χαρακτήρα σήμερα, καθώς θα τεθεί σε ψηφοφορία, κάτι που αναμένεται να περάσει από τα μέλη του ΔΣ της ΚΟΠ.

Από την στιγμή που θα διακοπεί το πρωτάθλημα, έχουμε γράψει εδώ και αρκετές μέρες ότι έχει κλειδώσει και η αύξηση των ομάδων και στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας θα διεξαχθεί με 14 ομάδες. 

Θα ανέβει ο Ερμής και η Καρμιώτισσα, ενώ δεν θα υποβιβαστεί η Δόξα και ο Εθνικός. Η διαφοροποίηση που θα υπάρξει, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια είναι ότι καταργούνται τα play offs και θα διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών.

Μέχρι τώρα ήταν γνωστό ότι είχε αποφασιστεί να υποβιβαστούν 4 ομάδες και να ανέβουν από την Β’ κατηγορία οι δύο πρώτες ομάδες. Το νέο σενάριο, που παίζει είναι να υποβιβαστούν 3 ομάδες και να ανέβει μόνο η πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας.

Αυτή την στιγμή συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να περάσει το σενάριο με υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτούς που διοικούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο μας και ασελγούν πάνω του καθημερινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση