ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια 29Μ: Μεγάλωσε και αγκαλιάστηκε...

Η τρανή απόδειξει για το πόσο μεγαλώνει η Ομόνοια 29ης Μαΐου...

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τι και αν η Ομόνοια 29ης Μαΐου δεν καταφέρει να ανέβει στην Α' Κατηγοριά, για φέτος κατάφερε να πετύχει τον σκοπό της και αυτός δεν ήταν άλλος, πέραν από το γεγονός να μεγαλώσει σαν ομάδα σε όλα τα επίπεδα, τόσο στο ανδρικό τμήμα αλλά και στις ακαδημίες. Όμως καλύτερα να το πάρουμε απ' την αρχή για να δούμε πόσο μεγάλωσε αυτός ο σύλλογος μέσα σε πέντε χρόνια.

Αρχικά όταν η Θύρα 9 για λόγους ιδεολογικούς της αποφάσισε να μην στηρίξει την απόφαση του σωματείου της Ομόνοιας για να γίνει εταιρεία το ποδοσφαιρικό τμήμα και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ομάδα ποδοσφαίρου από τις χαμηλές κατηγορίες, λίγοι ήταν που πίστευαν ότι αυτή η ομάδα με τα χρόνια θα αντέξει. Φυσικά ακόμη λιγότεροι ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα μεγαλώσει και θα έχει στήριξη από μία μεγάλη μερίδα κόσμου.

Και όμως η Ομόνοια 29ης Μαΐου από την μέρα που ιδρύθηκε έχει αγαπηθεί από αρκετό κόσμο και στα πέντε χρόνια ζωής της έχει μεγαλώσει τόσο πολύ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στην ανδρική ομάδα αλλά γενικότερα στη λειτουργία της ως ποδοσφαιρικό σωματείο, καθώς κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να φτιάξει ακαδημίες -τουλάχιστον Κ19- και μάλιστα να πρωταγωνιστήσει.

Τα «δεύτερα» του τριφυλλιού χθες κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας Κ19 και να πανηγυρίσουν μπροστά από τον πράσινο λαό την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Αυτό είναι μία τρανή απόδειξη πόσο έχει μεγαλώσει αυτός ο ποδοσφαιρικός σύλλογος που σήμερα ελπίζει σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα (να χάσει ο Εθνικός ή η ΑΕΖ και να κερδίσει η ίδια) για να βρεθεί στην Α' Κατηγοριά.

Αλλά ακόμη και να μην τα καταφέρει η ανδρική ομάδα να ανέβει φέτος στα μεγάλα σαλόνια, η φετινή χρονιά και πάλι θα είναι επιτυχία, καθώς αυτός ο σύλλογος αγκαλιάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στη Β' Κατηγορία, παίρνοντας πάνω από χίλια άτομα στους αγώνες του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Ισπανός τεχνικός καλείται να βρει τις λύσεις να ανατρέψει την κατάσταση
24sports.com.cy
 |  ΑΕΚ