ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:21
 

Ομόνοια, ΑΠΟΕΛ και ΓΣΠ

Τα κομμάτια του παζλ που δεν ενώνονται

Newsroom 24sports

Το γηπεδικό ζήτημα της Λευκωσίας απασχολεί περισσότερο και από αυτό της Λεμεσού το τελευταίο διάστημα, αφού οι δυο «γίγαντες» της πόλης ψάχνουν τρόπους να το εκμεταλλευτούν προς όφελός τους.

Τον ΓΣΠ ούτως ή άλλως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει να είναι βιώσιμος και αυτό γίνεται είτε και με τις δυο ομάδες είτε με τη μια αλλά και αυξημένα έσοδα κάτι που ο ΑΠΟΕΛ εξασφαλίζει.

ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια αξιολογούν το ενδεχόμενο ανέγερσης ιδιόκτητων γηπέδων με τους «πράσινους» επιβεβαιωμένα να αναζητούν το χώρο και αφού τον βρουν θα προχωρήσουν και στα υπόλοιπα. Ο ΑΠΟΕΛ έψαχνε χώρο, επενδυτές και διάφορες άλλες ενέργειες.

Μέχρι τότε όμως, ψάχνονται για την καλύτερη δυνατή λύση. Η Ομόνοια δοκίμασε για Μακάρειο χωρίς μέχρι τώρα να βρεθεί τρόπος να πάει εκεί. Ο ΑΠΟΕΛ βρήκε εταιρεία πρόθυμη να δώσει εμπορικό όνομα στο στάδιο ΓΣΠ και μέσω αυτής της συμφωνίας να αποκτήσει αποκλειστική χρήση του γηπέδου.

Όμως, το γεγονός πως η Ομόνοια δεν τα βρίσκει για το Μακάρειο περιπλέκει τα πράγματα αφού ως τις 10/6 πρέπει να δηλώσει έδρα. Αν όχι Μακάρειο, τότε πρέπει ΓΣΠ ή εκτός Λευκωσίας, με τη δεύτερη λύση να επιθυμούν να την αποφύγουν για ευνόητους λόγους.

Έχει γίνει συνάντηση με τους ανθρώπους του γυμναστικού συλλόγου, με τα δεδομένα να αξιολογούνται αλλά παράλληλα ο ΓΣΠ συναντήθηκε και με τον ΑΠΟΕΛ για το κεφάλαιο της αποκλειστικής χρήσης!

Προφανώς δε γίνεται να μην μπλεχτούν τα όσα συζητούν οι εμπλεκόμενες πλευρές, με μόνη διέξοδο ώστε να βολευτούν όλοι να είναι το «ξεμπλοκάρισμα» της υπόθεσης Μακάρειο για την Ομόνοια.

Τον ΓΣΠ ούτως ή άλλως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να συνεχίσει να είναι βιώσιμος και αυτό γίνεται είτε και με τις δυο ομάδες είτε με τη μια αλλά και αυξημένα έσοδα κάτι που ο ΑΠΟΕΛ εξασφαλίζει.

Μέχρι τις 10/6 περιμένουμε σημαντικές εξελίξεις πάνω στο θέμα αφού το γηπεδικό επηρεάζει τα πάντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Το Εδιμβούργο προειδοποιεί τον Τζόνσον με νέο δημοψήφισμα

«Η Πρωθυπουργός της Σκωτίας θα μπορούσε να το πει λακωνικά και Ελληνικότατα "Έσσεται Ήμαρ"»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:01

Επίσημη επίσκεψη Δ. Συλλούρη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Kλείει και εμπορικές συμφωνίες με γνωστό δικηγορικό γραφείο???»
ΑΚΑ  |  10:55

Δύο ακόμη σημαντικές εκδόσεις στην πλατφόρμα Read

«Kala re leventes mou giati den mas lete kai pou na tin vroume tin vivliothiki!!»
PS  |  21:07

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X