ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Κουβέντα για Μπέζους

Ο Ουκρανός κάνει την διαφορά για τους «πράσινους» και με το συμβόλαιο του να τελειώνει το Μάιο ορατό είναι το ενδεχόμενο ανανέωσης

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια πήρε τη νίκη... δια πυρός και σιδήρου κόντρα στον Οθέλλο (1-0) σε ένα ματς όπου το αγωνιστικό της πρόσωπο ήταν και πάλι κάτων του μετρίου. Καταλυτικός παράγοντας για να έρθει αυτή η νίκη ήταν ο Ρόμαν Μπέζους με τον Ουκρανό να δίνει τη νίκη πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της ομάδας του.

Ο 33χρονος με κάποιες προσπάθειες του δίνει και το έναυσμα στους συμπαίκτες του να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο. Ο ίδιος μέτρα 12 γκολ και 9 ασίστ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ υπάρχουν στιγμές στο γήπεδο που κάποιος διερωτάται από που... σκαρφίζεται κάποιες από τις πάσες του. Είναι πράγματι αξιοθαύμαστο το πως κατάφερε να γυρίσει το κλίμα γύρω από το πρόσωπο του την τρέχουσα σεζόν, σε σημείο που πλέον αποτελεί τον παίκτη «κλειδί» για το «τριφύλλι».

Βέβαια θα πρέπει να γίνει λόγος και στον τομέα σταθερότητας, αφού ο Ουκρανός σε πολλά παιχνίδια δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Είναι γεγονός ότι χρειάζεται σωστή διαχείριση η κατάσταση του, όπως και η ψυχολογία, αφού σε πολλές περιπτώσεις χάνει τον έλεγχο και δέχεται έυκολες κάρτες. Ωστόσο, όταν βρεθεί στη μέρα του είναι ξεκάθαρα ο παίκτης της διαφοράς.

Πλέον μπορεί να γίνει κουβέντα και για ανανέωση του συμβολαίου του 34χρονου, αφού τον Μάιο λήγει το τρέχων με το «τριφύλλι». Είναι γεγονός ότι πρόκειται για παίκτη της διαφοράς, ο οποίος μπορεί να φανεί χρήσιμος και από τον πάγκο, όπως έδειξε και στο παρελθόν.

Σαφώς και η Ομόνοια δεν έθελξε με την απόδοση της όμως πήρε το ζητούμενο και πλέον εισέρχεται στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Σε αυτά τα ματς είναι που το «τριφύλλι» θα χρειαστεί τον καλό Ρόμαν Μπέζους, έτσι ώστε να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση