ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Ο ΠΑΟ θέλει, αλλά

Τα δεδομένα για Τζίμη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σαν κεραμίδα έπεσε στο κεφάλι των Ομονοιατών η χθεσινή είδηση που δημοσιεύτηκε σε ελλαδική ιστοσελίδα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για το Δημήτρη Χριστοφή. Το σχετικό ρεπορτάζ, όντως ήταν «ψαγμένο».

Το ενδιαφέρον της Αθηναϊκής ΠΑΕ, σύμφωνα και με τις δικές μας πληροφορίες, ισχύει. Όμως από το ενδιαφέρον μέχρι τυ πραγματοποίηση της μεταγραφής υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Η Ομόνοια, είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή που τον θεωρεί ως το θεμέλιο λίθο επί του οποίου θα κτίσει την ομάδα της σεζόν 2017-18. Του έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι σφόδρα χρήσιμος στην ομάδα και ότι θα καταθέσει προς αυτόν πολύ σύντομα πρόταση για πολυετές συμβόλαιο με σαφώς αναβαθμισμένες απόλαβες. (Όπως έγκυρα μαθαίνουμε η πρόταση της Ομόνοιας είναι εξαιρετική).

Αυτός είναι και ο ,λόγος που δεν έχει εξασκήσει το option μέχρι στιγμής. Ήδη ο Αντώνης Τζιωνης έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις με το διεθνή εξτρέμ. Πέρα από τον πρόεδρο έχει μιλήσει με το Χριστοφή και ο Πάμπος Χριστοδούλου, (προς το πρόσωπο του ο παίκτης τρέφει μεγάλη εκτίμηση και είχε τοποθετηθεί σε ιδιωτικές συζητήσεις πολύ θετικά για την πρόσληψη του στο τριφύλλι), που του κατέστησε σαφές ότι όχι μόνο ποντάρει πολύ στο ταλέντο του, αλλά θα του δώσει πρόσθετο ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

Πέρα όμως από αυτά, υπάρχει και η απέραντη αγάπη του κόσμου προς τον ποδοσφαιριστή. Αγάπη, που έχει αποδειχτεί περίτρανα με τον τρόπο επαναπατρισμού του, αλλά και την μεγάλη καρτερικότητα απέναντι του όταν περνούσε τη μακρά περίοδο των τραυματισμών. Όλοι τον περίμεναν με περισσή κατανόηση και ένοιωθαν σίγουροι ότι ο πραγματικός Τζίμης θα επέστρεφε. Όπως και έγινε. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο δυνατή και φυσικά απόλυτα κατανοητή από τον παίκτη, που, επί πλέον, έδειξε ότι ξέρει να την ανταποδίδει.

Όλα αυτά είναι ισχυροί παράγοντες που μετρούν προς την κατεύθυνση της παραμονής του Δημήτρη Χριστοφή στην Ομόνοια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση