ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Να δείξει τα πρώτα σημάδια βελτίωσης

Αυτό καλείται να κάνει αύριο στη Λεμεσό πέραν του θετικού αποτελέσματος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Παρά τα όλα όσα έγιναν φέτος υπάρχουν αυτή τη στιγμή δυο στόχοι για την Ομόνοια, που θέλει να τους υλοποιήσει. Αναφερόμαστε στην κατάκτηση του κυπέλλου και στην τρίτη θέση που διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η μια γκέλα διαδέχτηκε την άλλη, η ομάδα υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει. Έγιναν παιδαριώδη λάθη στον σχεδιασμό, τα οποία δυστυχώς, αντικειμενικά, δεν μπορεί να διορθώσει τώρα ο Γιάννης Αναστασίου. Αυτό που μπορεί να κάνει–άλλωστε γιαυτό ήλθε- είναι να βελτιώσει την ομάδα, γεγονός που θα την απελευθερώνει σταδιακά από το άγχος της και θα της επιτρέψει να κυνηγήσει τους στόχους της.

Η Ομόνοια στο νεότευκτο γήπεδο της Λεμεσού, αύριο βράδυ απέναντι στον Άρη, καλείται να δείξει τα πρώτα σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης που με τη σειρά τους θα αποτελέσουν σημάδι της απελευθέρωσης των παικτών από το άγχος.

Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο λόγω της πρώτης παρουσίας του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο, λόγω του ότι είναι το πρώτο στη σειρά των πλέι οφ του γκρουπ του πρωταθλήματος και λόγω ενός κινήτρου που έχει δημιουργηθεί την τελευταία διετία. Μέσα σε αυτό το διάστημα οι «πράσινοι» δεν έχουν κερδίσει τον αυριανό αντίπαλο τους. Άρα θέλουν να διακόψουν αυτό το αρνητικό φαινόμενο

Κάθε άλλο παρά είναι εύκολο το εγχείρημα αφού ο αντίπαλος είναι ποιοτικός, πλήρης και φορμαρισμένος και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Εκτός αγώνα είναι οι τραυματίες Φουάντ Μπασιρού, Βέλικο Σίμιτς, Πάρις Ψάλτης. Επιστρέφει ο Ανταμ Μάθιους, μετά από καιρό και ο Φρανσίς Ουζόχο. Στη διάθεση του κόουτς είναι και ο Ανταμ Λάνγκ,

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση