ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Να σηκωθεί λίγο ψηλότερα

Αυτό πρέπει να κάνει στην ενίσχυση

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Σε ρυθμούς προετοιμασίας έχει ήδη εισέλθει η Ομόνοια. Η αν θέλετε, σε κλίμα προετοιμασίας.

Από χθες άρχισαν οι πρώτες προγραμματισμένες εργομετρικές εξετάσεις και την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουνίου, αρχίζουν οι προπονήσεις, όπου για μία εβδομάδα θα γίνουν σε κυπριακό έδαφος και ακολούθως κατά την 1η Ιουλίου η Ομόνοια θ' αναχωρήσει για την Πολωνία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Στις 25 του μήνα θα λάβει χώρα η συνέντευξη Τύπου- παρουσίαση του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ναι μεν αποκτήθηκαν οι Γιάννης Μασούρας, Εβάντρο Κόστα και Ματέο Μάριτς, όμως οι τρεις αυτές κινήσεις δεν είναι αρκετές αφού υπάρχει μεγάλη ανάγκη αναβάθμισης του ρόστερ. Με βάση το τι είπε προχθές στην παρουσίαση της τηλεοπτικής συνεργασίας Ομόνοιας- CYTA ο αναπληρωτής Πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη, γίνεται προσπάθεια να κλείσει άλλος ένας ποδοσφαιριστής πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Καλές δείχνουν, (θεωρητικά για την ώρα), οι τρεις μέχρι τώρα κινήσεις –ειδικά το βιογραφικό του Ματέο Μάριτς, ελάχιστων αλλαγών …χώρων εργασίας και σταθερότητας απόδοσης ένεκα, είναι πολύ υποσχόμενο, αλλά για τον πρωταθλητισμό και την Ευρωπαϊκή θετική πορεία επιβάλλεται και κάτι πιο ηχηρό. Όχι βαρύγδουπο, (γιατί αυτό δεν αξίζει το θόρυβο που κάνει). Αυτό το ηχηρό σημαίνει μετεγγραφή παίκτη διαφοράς. Και δεν μιλάμε μόνο για έναν παίκτη.

Το ζητούμενο στην περίπτωση είναι αυτό που έγραψε ο Σεφέρης και μελοποίησε ο Θεοδωράκης. «Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα…»

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση